河北省秦皇岛市某校2024-2025学年第一学期期中演练九年级英语试题

河北省秦皇岛市某校2024-2025学年第一学期期中演练九年级英语试题正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、秦皇岛市2024年二模英语
    2、2024年河北秦皇岛海港区初三模拟试卷英语
    3、2024年秦皇岛中考英语卷子
    4、2023-2024秦皇岛市区第一学期期末质量监测英语
    5、2024年秦皇岛海港区英语试卷
    6、2024年秦皇岛市海港区初中毕业生升学模拟考试英语试卷
    7、2024年河北省秦皇岛市中考试卷
    8、秦皇岛市海港区2023-2024学年度九年级上册期中考试
    9、2023-2024秦皇岛二模英语答案
    10、2023-2024秦皇岛二模英语
My name is Li Hua,and I am an exchange student from China currently studying here.I'm writingto apply to join the school's table tennis team.I have been playing table tennis since I was six and have participated in several local competitions,where I gained valuable experience.I am very passionate about the sport and would love theopportunity to become your team member.I believe my skills and teamwork could positivelycontribute to the team.Thank you for considering my application.I look forward to your reply.Best regards,Li Hua第二节One possible version:Feeling sad,Nana and Greta looked for comfort in their garden.They hoped the beauty of naturewould cheer them up.They stood and thought,looking at the butterflies,flowers and treesaround them.Suddenly,a wave of inspiration washed over their hearts.They almost saidtogether,"I know where it should go!"Nana shared a knowing smile with Greta and asked themovers to move the old,beautiful piano to the garden.Carefully,the movers positioned it uponfour smooth stones.To protect it from the weather,they put a huge umbrella over it.Now,in the garden,something truly magical happened.The piano,once placed within the wallsof their home,was now covered by nature's beauty.The keys became a stage for butterflies to flyand dance upon,while Greta's fingers,Nana's fingers,together with the flowers,created a joyfulmelody.It was a happy celebration of their special connection,as the music spread through thegarden,filling the air with harmonies.Greta was very happy as she saw the old piano finding anew home in the garden,knowing that it would forever hold a special place in their hearts.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章介绍了西澳大利亚的四个志愿者项目。21.A。理解具体信息。根据Garden Club Team Member介绍内容中的Organisation:MilliganCommunity Learning Resource Centre Inc Milligan is trying something new...Fridaymornings from9am-l2pm可知,Milligan Community Learning&Resource Centre Inc每两周组织一次活动。22.C。理解具体信息。根据Saturday Program Leader介绍内容中的Location:Mandurah WA以及Your main purpose will be to.new skills可知,在Mandurah举办的Saturday ProgramLeader旨在激励身患残疾的年轻人。23.B。理解具体信息。根据Wild Life Helpers介绍内容中的Whether you are interested injoining in training volunteers,your help is valuable in saving and protecting our native animals知,在Wild Life Helpers项目中可以帮助培训志愿者。【补充说明】WA:西澳大利亚州,全称Western Australia,位于澳大利亚大陆西部,濒临印度洋,占澳大利亚总面积的1/3,是澳大利亚最大的一个州。B篇主题语境:人与自我一一生活
本文标签: