河南省2024-2025学年度八年级综合素养第一次月考(一)长标英语试题
河南省2024-2025学年度八年级综合素养第一次月考(一)长标英语试题正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河南省2023-2024学年度八年级期末检测卷(一)
2、河南2023-2024学年度第二学期期中考试八年级
3、河南省2023-2024学年第二学期期末教学质量检测八年级
4、河南省2024_2024八年级英语
5、河南2024至2024年学期期末初二
6、2024至2024八年级下册河南省专版英语卷子
7、河南省2024年八年级期末考试
8、河南省2024~2024学年度八年级期中检测卷
9、河南省2023-2024学年第二学期教学质量检测一八年级
10、河南省2024八年级期末考试卷
31-35 ADBCC36-40 AECDG41-45 CABDA46-50 CBADB51-55 CDCDB56.surprised 57.confidence58.who /that 59.extremely60.a61.with62.was 63.is given64.returning 65.to lead写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Ray,I understand your worries about the fare and the ticket price for the Grassland Music Festival.To make it easier,we could share a car with others,which would lower travel costs.Moreover,I can help you search for discountedtickets online,as there are often early bird specials.Attending the festival is a wonderful opportunity to fully experience a unique culture.You'll enjoy different musicperformances,delicious food,and the chance to meet new people.It's a perfect way to relax and makeunforgettable memories.I hope you'll reconsider and join me for this event!Best regards,Li Hua第二节One possible version:Then he started to play and sing a new song he wrote.His fingers danced quickly on the piano keys,and beautifulnotes began to fly effortlessly in the air.As a shy teenager,I sat quietly and carefully listened to the words andnotes.I found that the song dove into all parts of my journey,from my first steps to my teenage dreams.Eachword seemed to carry years of unspoken feelings,bridging the emotional gap that had always been between us.As he finished the song that reflected my growth,I was deeply touched.Tears welled up in my eyes.It was a songof love,of understanding,and of connection.For the first time,I felt a deep connection with my dad.It was themost meaningful gift I had ever received.The room filled with cheers,but all I could do was run to my father andhug him.At that moment,all the emotional distance melted away,and I knew our relationship had changedforever部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了伦敦最适合青少年和大龄儿童观看的剧场演出。21l.B。理解具体信息。根据The Secret Garden介绍内容中的Age:l0+可知,The Secret Garden对于l3岁的青少年是一个不错的选择。22.B。理解具体信息。根据Hello Dolly介绍内容中的Kids will be excited by the colourful sets and costumes,.while older teens who may be Harry Potter fans will love seeing Dolores Umbridge,also known as ImeldaStaunton,being very funny可知,在《哈利·波特》电影中饰演Dolores Umbridge的演员Imelda Staunton将参演Hello Dolly。23.C。理解具体信息。根据Hamilton介绍内容中的This musical offers a mix of hip-hop,jazz,R&B,andBroadway and is perfect for kids who want to feel inspired以及Venue:Victoria Palace Theatre可知,Hamilton
本文标签: