高三2024新高考单科综合卷 XGK(一)1英语试题
高三2024新高考单科综合卷 XGK(一)1英语试题正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年高考单科综合题型卷英语
2、2024年新高考单科模拟检测卷四英语
3、2024高考单科综合题型卷(全国卷)英语
4、2024新高考45套英语答案
5、2024新高考方案英语
6、2024高考英语题型
7、2024年高三分科综合测试卷英语4
8、20241新高考英语
9、2023-2024学年度上学期高考综合改革试点省份英语
10、2024新高考优秀模拟试卷汇编45套英语
winner on their website on the 19th of June.Then,they'll show the winning film at a filmfestival on the 30th of June.M:Right.Where is the film festival?Is it at the cinema in town?W:Not this year.It's at the new film school.It's not far from the artscentre.M:Great!I can't wait!(Text 10)Some people prefer the traditional way of learning-in a classroom,with a teacher andother students.However,more people are turning to studying online.Jimmy was one of these.He wanted to study business in English.He thought it was expensive to study at college.To savemoney,he began an online course at first.Jimmy says his online teacher was good,but hedoesn't think studying on his own is as enjoyable as being with his friends in class.After threemonths'studying online,Jimmy went to study at college.Although he had thought the onlineand college courses were similar,he found it difficult to study online in English as he is Spanish.In the classroom,with English students,it was easier.Sally has another opinion.Sometimes she got to lessons early or stayed on after theyfinished,because it was difficult for her to study with so much happening in the classroom.Shelikes the people in class with her,but says that studying online is more peaceful.【A篇】本文是应用文。文章是两门关于中国传统文化的课程介绍。2l.B。细节理解题。根据Chinese Calligraphy Course部分中的our course will also involveChinese literature and philosophy behind Chinese calligraphy可推断,中国书法课程将会涉及中国文学和哲学。22.A,细节理解题。根据Chinese Calligraphy Course部分中的No experience is required and detailed instructionwill be provided The Analects of Confucius Course No experience is required but you need to bring acomputer with Internet connection可知,这两门课程均适合初学者。23.A。推理判断题。根据文章最后一句Click here to get more information可知,这篇材料可能来自某个网站。【B篇】本文是记叙文。文章讲述了Charlie Latuske利用科技求医的经历。24.B。细节理解题。根据第三段第一句中的he feared the idea of calling his local physician only to wait days oreven a week for an appointment,or to wait in a long line for an emergency appointment LatuskeIjust needed to be seen without messing around with long lines of people可知,Latuske很发愁看医生,因为他需要等几天甚至一周才能预约上医生。他可以预约急诊,但也需要排队等候。25.D。细节理解题,根据第五段第一句Latuske's wife showed him a private medical app with which he could see4
本文标签: