九师联盟·2025届全国高三单元阶段综合卷(一)英语答案
九师联盟·2025届全国高三单元阶段综合卷(一)英语答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、九师联盟2023-2024高三模拟卷中英语二
2、2024九师联盟高三五月英语
3、[九师联盟]2023-2024学年高三3月联考(新高考)英语试题
4、九师联盟2023-2024学年高三5月质量检测英语
5、2024九师联盟英语答案高三
6、九师联盟2023-2024高三2月质量检测英语
7、九师联盟2024高三2月质量检测英语
8、九师联盟2024高三二月质量检测英语
9、九师联盟英语2024高三2月质量检测巩固卷
10、九师联盟2023-2024高三模拟卷中英语五
全国©0所名校高三单元测试示范卷学23.What is the main advantage of mixed aged family classes?札记A.Creating a more secure classroom environment.B.Following popular trends in early childhood education.C.Accommodating families with children of different ages.D.Allowing older children to lead and younger ones to imitate.【答案与解析】本文介绍了West Side Music Together这个音乐机构的招生范围、课程特色等方面的信息21.B根据第2段第2句可知,注册用户可以在WSMT家庭门户网站获取音乐灵感。22.C根据第3段可知,West Side Music Together基于课程的时间表为家庭成员提供了相互了解的时间。“所有美好的事情都需要时间”这句话也表明了该时间表的价值。23.D根据最后一段可知,根据儿童发展研究人员的建议,West Side Music Together提供混合年龄的家庭课程。大孩子可以领导小孩子,小孩子可以观看和模仿大孩子,这样,他们可以共同学。BFerdinand Magellan was born in Portugal in 1480.His parents were members of the Portuguesenobility.Magellan became a page (for the queen at age 10,and he studied at Queen Leonora'sSchool of Pages and spent his days studying cartography(制图学),astronomy,and navigationsubjects that would serve him well in his later pursuits.In 1505,when Magellan was in his mid-20s,he joined a Portuguese fleet that was sailing toEast Africa.In 1511,he explored Malacca,located in present-day Malaysia,where he acquired anative servant named Enrique.It is possible that Magellan sailed as far as the Moluccas,islands inIndonesia,then called the Spice Islands.The Moluccas were the original source of some of theworld's most valuable spices.The conquest of spice-rich countries was,as a result,a source of muchEuropean competition.While serving in Morocco,in 1513,Magellan was wounded and walked the remainder of his lifewith a limp.After his injury,he was falsely accused of trading illegally with the Moors,and despiteall of his service to Portugal,and his many requests to the king,any further offers of employmentwere withheldMagellan presented his plan to King Charles I of Spain.On September 20,1519,he set outwith a fleet of five fully supplied ships,but hardly enough to sail the distances he proposed.Thefleet sailed first to Brazil and then to Patagonia.By October 1520,Magellan and his men had enteredwhat is now called the Strait of Magellan.It took them over a month to pass through the strait.Magellan's fleet sailed across the Pacific Ocean,and in March,1521,they reached HomonhomIsland on the edge of the Philippines.The Spanish crew soon became involved in a war and Magellanwas killed in battle on April 27,1521.Nonetheless,one of his ships continued westward to Spain,accomplishing the first circumnavigation of Earth.24.What in Magellan's childhood contributed most to his global circumnavigation?A.His study at Queen Leonora's School of Pages.B.His noble family background.C.His parents'high expectations for him.D.His service as a page for the queen.25.What was Europeans'impression of the Moluccas in the early 16th century?A.They were a serious potential threat.B.They were the source of valuable spices.C.The people there were incredibly wealthy.D.The people there were friendly to foreigners.===26.What does the underlined word "withheld"mean in paragraph 3?A.Appreciated.B.Accepted.C.Doubted.D.Refused.25·G3DY(新高考)·英语-BSD-必考-QG
本文标签: