[九师联盟]2023-2024学年6月高二摸底联考答案(英语)
[九师联盟]2023-2024学年6月高二摸底联考答案(英语)正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、九师联盟2023-2024高二1月联考英语
2、2023-2024九师联盟高二摸底考试答案
3、2024九师联盟高二期末
4、九师联盟2023-2024高二摸底考试巩固卷
5、九师联盟2023-2024学年高三2月质量检测巩固卷英语
6、2023-202422届九师联盟六月摸底考(老高考)
7、2023-2024九师联盟高二一月联考英语
8、九师联盟2024高三二月质量检测英语
9、九师联盟2023-2024高三模拟卷下英语二
10、九师联盟2023-2024高二摸底考试
灯大单元学三步一体高效训练讲评calculations I've now done after the run I averaged 98.8 km a day.There was a lot of difficulties at记the beginning,which meant I couldn't complete 100 km a day,so towards the end I was having to doover 100 km a day to get the run done in good time."Loads of people across the country were following me,people I'd have never met otherwise.People would just show up and run alongside me parts of the way,and children would wait withtheir families at the ends of driveways to cheer me on.People would stop in cars with banners at theside of the road and cheer me on.It was just amazing.I was absolutely blown away by the support,"she said.As a repeat record-breaker,Emma has previously ran 1,500 miles across South Africa in 2011,before crossing the continent of Africa in 2014.Explaining why she was such a keen runner,Emmasaid,"I've been running since I was 12.I used to run for Derby Ladies Athletics club.I've just runever since.It's my thing-it keeps me happy.It's always been something I turn to just to haveprivate moments of reflection.I also just love being out in nature in the hills and forests-it's really=””▣一=”==”44good for your mind.”24.What does the underlined word "shattering"in paragraph 1 probably mean?A.Creating.B.Beating.C.Tracking.D.Supporting.25.Emma Timmis finished 1,300 miles with daily runsA.of 100 kmB.of 98.8 kmC.from less to moreD.from more to less26.How did Emma Timmis feel about people's support along the way?A.Pleasantly surprised.B.Absolutely crazy.C.Totally regretful.D.Strangely calm.27.What do we know about Emma Timmis?A.She refused to run in hot weather.B.She set up Derby Ladies Athletics club.C.She has no damaging physical suffering.D.She enjoys the moments of running alone【答案与解析】本文讲述了Emma Timmis为帮助筹集善款而进行了距离长达l300英里的长跑并创造新纪录的故事。24.B根据画线词的上下文可知,Emma Timmis跑完1300英里用时20天17小时,先前的纪录是35天27分钟,由此可知,Emma Timmis打破了先前的纪录。25.C根据第3段可知,Emma Timmis原计划每天跑大约100公里,但是因为各种原因,开始时她均每天跑98.8公里,所以到最后不得不每天跑l00多公里,以按时跑完全程。因此,Emma Timmis在这次跑步中,她的每日跑量由少到多。26.A根据第4段最后两句可知,跑步途中人们给予的支持让Emma Timmis感到喜出望外。27.D根据文章最后两句可知,Emma Timmis很享受跑步时不被打扰、静心思考的时刻。CMore than a third of food grown in the US goes uneaten,and that percentage has increased inthe past five years.Much of that food ends up in landfills,where it breaks down,creating a gas thatcontributes to global warming.A company based in Denmark has spent the past eight years workingto bring that percentage down by helping restaurants sell food cheaply.Too Good To Go,an app starting in Denmark and with participating stores in 17 countriestoday,works with businesses to sell their end-of-day leftovers for 60%0-80%off.By matchinghungry,cost-conscious customers with surplus food,the app's creators say they reduce waste,onebag of saved food at a time.25ZCYK·英语-BSD-选择性必修第一册-N18
本文标签: