中考河北省2024年中考模拟试卷(夺冠型)试题(英语)

中考河北省2024年中考模拟试卷(夺冠型)试题(英语)正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、河北省2024年中考模拟试卷英语试卷拔高型
    2、2024年河北中考vip押题模拟(二)英语
    3、2024年河北省中考英语模拟试题(四)
    4、2023-2024二零二一年河北省中考答案
    5、2024年河北中考模拟试卷英语
    6、河北省2024年中考模拟试卷文科综合试卷夺冠型
    7、2024年河北省中考英语模拟试题(三)
    8、2024年河北省中考模拟试题英语
    9、2024年河北省初中毕业生升学文化课模拟考试英语试卷二
    10、2024年河北省初中毕业升学文化课模拟考试英语试卷
讲评三步一体高效训练灯记35.What's the main idea of the text?A.Reading for fun at an early age helps in later life.B.Reading time affects human brain development.C.Teenagers should read 12 hours a week at least.D.Cognitive performance is vital in teenage years.【答案与解析】研究表明,儿童在幼年时期进行兴趣阅读有助干其之后的大脑发育和认知发展。ee。。。432.B通读第2段可知,该研究主要分析了来自美国青少年大脑和认知发晨研究的数摆,对比了其中从幼年时期开:兴趣问读的青少年与更晚进行甚至不进行兴趣阅读的青少年的数据,由此得出研究结论.于+年年年年年年4年卡+433.C“根据第4段可知,幼年时期进行兴趣阅读的青少年的大脑中与认知能力有关的区城更大,由此可知,这部分1少年的认知能力更强。34.A根据最后一段可知,儿童每周进行兴趣阅读的最佳时长为12小时,超出这一时长并无益处,还可能会导致认为水下降。035.A通读全文可知,一项研究表明,儿童在幼年时期进行兴趣阅读对其之后的大脑发育、认知发展以及心理健康5n有好处。91)第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How do you deal with your newspapers after you've read them?Maybe put them into a recyclinbin?Actually it is still a waste.36.Hopefully they will inspire you with more creative DTideas.Gift Packaging.Old newspapers are great for a cheap gift wrapping option.Many decorativwrapping paper has a plastic layer,which makes it harder to biodegrade in landfills.Newspapers cabe used in the same way as wrapping paper to package gifts.37Fruit Wrapping.Fruits ripen faster when placed in newspapers.They produce a chemical gafrom their plant tissuesihat causes them to ripenThis gas geis trapped by the newspaperfurtheexposing the fruits to it and therefore ripening them faster.3 but newspapers are justa1】effective.Seed Germination ()Newspapers can be formed into pots that are great for growing plantfrom seeds.The newspapers break down easily and have nutrients that get absorbed by seeds.This especially a great option for fast growing plants.39,which allows plants to experience lesshock from transplanting and gives them a bigger chance of suryiving.40.You are certain to experience the terrible smell coming from your garbage can or yougym shoes.You needn't use so much air freshener to mask the smell.Instead,use highly absorbernewspapers as an alternative option.You can place them at the bottom of your garbage can or stuyour shoes....A.Scent Releasei1111ni以9)10v1B.Smell AbsorptionC.It's similar to the more common paper bag methodD.Here are some recommended ways of reusing themE.It is simple to make pots for plants from old newspapers.1F.You can even add some color to them with some markers or paintsG.Moreover,the whole paper pot can be directly put into the ground答案:36~40 DFCGBlednol is Yc sH90【24新教材DY,英语-R-选择性必修第四册-N】CS扫描全能王3亿人都在用的扫描App
本文标签: