[学考大联盟]2023-2024学年度高三5月联考答案(英语)

[学考大联盟]2023-2024学年度高三5月联考答案(英语)正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学考联通期末大考卷答案
    2、学与考联合体2024高三第四次
    3、学与考联合体2024高三第三次模拟英语
    4、2024学考答案什么时候出
    5、学考2024答案
    6、学与考联合体2024一模
    7、学与考联合体2023-2024学年度高三年级第二次模拟
    8、2023-2024学与考联合体高三第二次模拟
    9、2023-2024学考答案什么时候公布
    10、2023-2024学考联通期末大考卷七下英语答案
W:Did anyone else buy anything?M:Well,my elder son David got a volleyball.W:You've got a daughter too,haven't you?M:I've got two!The elder one is called Betty.She found some shorts which she liked a lot.W:Did your wife go shopping with you?M:Yes.She only got a magazine.W:And what about your other children?M:Well,my younger son John bought a little silver phone.He carries it everywhere with him now.W:Does the market sell music too?M:Yes,it has all the latest CDs.My younger daughter Anna chose one of those.She wanted a new schoolbag,but shedidn't like any of the ones they had there.Perhaps she'll find one next time we go shopping.(Text 10)My grandfather was called Charles,and my grandmother was called Ann.They lived in Manchester.They hadthree children,named David,John and Alice.They are,of course,my father,my uncle and my aunt.My father is calledDavid,and he is the eldest of the three.My mother is called Mary and she is a doctor.My father is an engineer.Myfather's brother,my uncle,as I said,is called John.He's married to Heidi.They have two children.The elder is calledSimon,and the younger is called Sally.My uncle John is in the army,serving in Germany.Simon is married to a girlcalled Diana.They have two children,Richard and Fiona.My aunt,Alice,married a man called Henry Jones.Theymoved to Australia when I was very young.I don't remember them very well.My husband's name is Andy.We have two children,Ida aged two and Tom who is six months old.We're workingin China now,and hope to visit Aunt Alice next year.参考答案1~5 CBBCA 6~10 BABCC 11~15 BABCA 16~20 BAAAC21.C细节理解题。根据“Free daily walking tours”部分的句子“Tours leave at11:00 am and1:30 pm from theinformation desk at Victoria Gate.(游客于上午I1点和下午1点30分从维多利亚门咨询台出发)”可知,如果参加Free daily walking tours,可以上午l1点去。故选C。22.B细节理解题。根据“Expert--guided tours”部分的句子“Every Tuesday throughout the year at11:30 am and2:30 pm we'll be holding an expert-.guided tour.(每年的每周二上午11:30和下午2:30,我们都将举办专家导览)”可知,如果你对expert--guided tours感兴趣,你别无选择,只能在星期二参观。故选B。23.A细节理解题。根据“Price”部分的句子“Each guide can take up to 15 people.Groups of more than 15mustbook more than one guide.Smaller groups are also accepted but the cost remains?60.(每个导游最多可带l5人。15人以上的团体必须预订一个以上的导游。小团体也可以参加,但费用仍为60英镑)”可知,5个人的小团体需要支付导游的费用仍然是60英镑。故选A。24.D细节理解题。根据第二段中的“Even after she learned to love reading,.she felt like the people she wasreading about didn't have much to do with her and her life,which were unattractive to her.(即使在她学会了热爱阅读之后,她也觉得她所阅读的人与她和她的生活没有太大关系,这对她来说没有吸引力。)”可知,在孩童时期,她觉得自己读的那些书没有吸引力,很无聊。故选D。25.C词义猜测题。根据画线词所在句中的“So she set out to write them at age30(因此,她在30岁时开始写这些作品)”和“since she found they didn't show much interest in books(因为她发现他们对书籍没有太大兴趣)”可知,她发现孩子们对书籍不太感兴趣,所以她开始写关于普通孩子的书,试图让这些孩子们对阅读感兴趣,由此可推测出,hooked on意为“对…着迷”,与C项“深深地喜欢”意思最接近。故选C。26.B细节理解题。根据第四段中的“The Mouse and the Motorcycle tells the exciting story of a motorcycle-ridingmouse and his friendship with a young boy.But that sort of fantasy was unusual for Cleary,who usually focused onreal life.(《老鼠和摩托车》讲述了一个骑摩托车的老鼠和他与一个小男孩的友谊的激动人心的故事。但这种幻想作品对克利里来说是不寻常的,她通常专注于现实生活。)”可知,《老鼠和摩托车》是一部幻想作品。故选B。27.D细节理解题。根据第三段中的“she set out to write them at age30(她在30岁时开始写这些作品)”和最后一段中的“Cleary had kept writing for53 years(克利里坚持写作了53年)”可知,克利里在30岁时开始写作,坚持写作53年,由此可知,她在大约83岁的时候停止写作。故选D。28.D推理判断题。根据第一段“In2023,more than1,000 people died and1,200 were injured in home fires justin China,with direct property loss because of home fires at about 6.1 billion yuan.Every day Chinese peopleexperience the horror of fires,but most people don't understand fires..(2023年,中国的房屋火灾造成lOO0多人死亡,1200人受伤,房屋火灾直接财产损失约61亿元。中国人每天都会经历火灾的恐怖,但大多数人并不了解火灾。)”可知,第一段通过举例子的方式来说明中国2023年房屋火灾情况。故选D。29.A推理判断题。根据第三段“In less than30 seconds a small flame(火焰)can get completely out of control and【高一联考·英语参考答案第2页(共4页)】9184A
本文标签: