2024年山西省初中学业水平考试适应性测试(二)2试题(英语)

2024年山西省初中学业水平考试适应性测试(二)2试题(英语)正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、山西省2024初中学业水平考试英语
    2、2024山西省初中适应性考试
    3、2024年山西省初中学业水平考试试题与答案
    4、山西省2024年初中学业水平考试
    5、山西省2024年度初中学业水平考试模拟考场押题卷英语
    6、山西省2024年初中毕业班综合测试二
    7、山西省2024年初中学业
    8、山西省2024初中学业水平考试答案
    9、山西省2024年度初中学业水平考试模拟考场冲刺卷英语
    10、山西省2024年度初中学业水平考试模拟考场摸底卷英语
Text 10M:Thank you for calling the Royal Theater.For information about our movies and show times,please press 1.To buy tickets,please press 2.To speak to an operator,please press 3.<>This is the schedule for today,Monday the 19th.In Theater 1,Don't Make a Sound.A family lives in the forest outside a small town.Butthey can never talk to each other,sing,play music,or do anything that involves noise.Why?Because the monsters who live there will eat anyone who makes a sound.Playing at5:30,8o'clock,and10:30.In Theater 2,The Bull Rider.Mark leaves his family farm when he turns 18 to find workin the next town.He meets Jake,an old man who lost his son in a bull riding accident.The twomen become close,and they teach each other the true meaning of friendship.Showing at 4o'clock,6:45,and 9:30.In Theater 3,Final Cut,the third movie in the award-winning series by British directorJames Michael Madson.Leo and Bianca finally open their restaurant in the city,and business isgoing well.But after a kitchen fire destroys everything,the couple has to work harder than everto make their dreams come true.And they do it with a little help from their friends.Playing at4:45,7 o'clock,and 9:50.答案解析A【文章大意】本文介绍了欧洲四个旅游城市中适合家庭出行的景点,文中涉及的四个城市各有其特点,所介绍的旅游景点也各不相同,包含历史遗产、博物馆、美术馆等文化场所。本文核心价值在于拓展考生的国际视野,通过展示阅读之美、景观之美和艺术之美,引导学生培养高尚的审美情绪和良好的审美意图,在日常生活中感受美、鉴赏美、创造美。2l.C细节理解题。根据第一段中的make children feel as if they've wandered into a fantasyland.以及第二段中的Nearby Disneyland Paris,whose fairy-tale setting leaves a lastingimpression on its visitors,is also a popular attraction for those with little ones..判断选项C正确。22.C细节理解题。根据第三段最后一句.Prague is an easily walkable city,which makes itperfect for those who want to save money on transportation.判断。句意:布拉格是一个易于步行的城市,这使它非常适合那些想节省交通费用的人。23.A推理判断题。根据短文最后一句“If interested,click here to know more.”推断。B【文章大意】本文报道了美国一些中小学正在把园艺和烹饪课程加入学校课程来提升孩子对营养和健康的认知。英语试题答案第5页(共10页)
本文标签: