京师测评教育研究中心 2024安徽省高三质量联合检测试卷各科试卷答案答案(英语)
京师测评教育研究中心 2024安徽省高三质量联合检测试卷各科试卷答案答案(英语)正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
24.How will lrakl visit patients II ue suA.By helicopter.B.On horse.C.On'foot.D.On skis25.Why does Irakli take food for at least two days when he visits patients?A.Traveling on mountain roads needs more energy.B.There may be dangerous situations on the way.C.It's specially prepared for the treatment.D.He wants to share it with his patients.26.Why did Irakli go to the hospital with the patient?A.To learn some first-aid skills in the hospital.B.To continue treating the patient on the planeC.To assist other professional doctors in the hospital.D.To ensure the patient's stable condition on the plane.27.Which of the following words can best describe Irakli?A.Honest and modest.B.Careful and polite.C.Young and energeticD.Brave and responsible.【答案与解析】山区医生Irakli在每年冬天不畏恶劣的天气和艰苦的环境,坚持外出行医救人。24.C根据第2段最后一句可知,积雪的厚度超过膝盖时,Iaki会步行去看望病人。25:B根据第3段kli所说的话可知,每次他外出看望病人时,季节、天气和环境等野外状况都是未知的,因此他会准备至少足够两天的食物,以防危险发生。26.D根据第4段最后一句可知,Iki和病人一起登上飞机是为了护送他去医院,确保其病情稳定,安全到达医院。27.D通读全文可知,Irakli不畏恶劣的天气和艰苦的环境行医救人,体现了他的勇敢和责任感。Coral reefs are like the coal-mine canaries of the ocean,sensitive to changes:in watertemperature,chemistry and sediment levels.As the ocean warms,reef-bleaching heatwaves are be-coming more frequent and more severe.The reefs that cover.less than 1 of the world's surface area support 25%of all marine life.They provide protection from the full force of waves that could otherwise damage homes and destroyshorelines.Over 1 billion people aroundi the world rely on them for food,.livelihoods and,in somecases,the very land upon which they farm and live.Yet reefs are in dramatic decline.Globally,wehave already.lost 50%of coral reefs.There are many factors that have:contributed to the global loss of coral reefs,such as pollutionfrom waste water released into the ocean,and the smothering of reefs by sediment from developmentor deforestation.But ocean warming is one of the fastestgrowing threats.If temperatures rise abovethe comfort zone of corals for too long,the algae (within the corals begin to produce poison-ous substances.The poisoned corals then get the algae out,losing both their color and their sourceof food in a single act.Corals can survive forsome time on theirenergy stores or by taking in organ-isms ()from-their environment.But if these bleaching events occur too frequently,they can-not recover."The damage can be sudden and massive.But we have observed diverse coral communities thatsurvive these heatwaves with minimal impact and others that recover remarkably quickly.These areamed'super reefs,"says Dr Anne Cohen,a scientist who started the Super Reefs ProgramatWoods Hole Oceanographic Institution (WHOI).
本文标签: