[厚德诚品]湖南省2024届高考冲刺试卷(四)4试题(英语)正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024湖南高三四月份联考
2、2024年4月湖南高三联考英语
3、湖南四月联考2024
4、2023-2024湖南高三四月联考
5、2023-2024湖南四月联考
6、2023-2024湖南省新高考模拟预测卷四英语
7、2023-2024湖南省高三考试21-04-415c
8、湖南四校联考2024英语
9、2024湖南高考人数
10、2023-2024湖南省高三第四次模拟考试
4试题(英语))
Later,when I went to ask my kids to catch the本期其余部分参考答案bus to the cinema,I found Tim sitting before their第1版door with his hands folded(交叉).注意:读后续写微技能1.续写词数应为150个左右;[故事脉络)2.请按如下格式作答。1.he wanted to be a famous artistWith empty hands,his eyes looked down at the2.went to an art college in Australiacracked ground below his feet.3.his arms were seriously injuredI was struck by my children's big hearts andfelt amazed.g⑧【写作提示】[词块积累]作者家隔壁搬来了新的邻居一一位母亲和1.press our noses to the window;watch the snow她的一双儿女Tim和Cassie。.作者发现他们的生活falling捉襟见肘。圣诞节的第一天,作者从女儿口中得知,Tim和Cassie的圣诞礼物只有一个玩具。第二天,2.look up at the sky作者准备和孩子们去看电影时,发现邻居家的小孩3.It had been snowing heavily;shone its silveryTim很伤心,后来才得知是因为他妈妈要把他的玩light具赛车退还给商店。了解情况后的作者感到很难过,4.makes the snow shine like diamonds但又无可奈何。5.disappeared behind some gathering cloudsg1.根据续写第一段的首句可知,·Tim两手空空,眼睛望着脚下龟裂的地面。作者在Tim身上看到了什么?作者内心感受如何?结合续写第二段的首句可知,作者的孩子们提供了帮助。作者的孩子们是如何帮助Tim的?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,作者被孩子们的善意震撼,并感到惊讶。得到作者的孩子的帮助后,Tim心情如何?Tim和作者的孩子之间的关系有何变化?Tim和家人搬走了吗?Tim和作者一家还会再相见吗?本段可围绕这些内容展开叙述。gOne possible version:With empty hands,his eyes looked down at thecracked ground below his feet.Nearby,Cassieplayed with her doll in the grass.The little boylooked up,and his eyes mirrored the depth ofheartbreak and disappointment he had alreadyfaced in his six short years of life.So heartbroken,Idecided to help him,no matter what.Gathering mycourage,I asked Lily and Tom whether we coulduse that money for movie tickets to buy Tim a racecar.Unexpectedly,they agreed right away.I was struck by my children's big hearts and feltamazed.Then,we went to a store and brought arace car home.When my kids gave the toy to Tim,the boy was so cheerful that he jumped up anddown and thanked my kids a lot.And they becameclose friends as they played together with joy.However,soon Tim moved away with his family.That day,we waved goodbye to each other.Yearslater,a successful,handsome young man visited myhome.It was Tim,surprisingly,who stillremembered us and our kindness that had madehim feel better.7
本文标签: