2024年甘肃省高三月考试卷(4月)(甘肃二诊)试题(英语)
2024年甘肃省高三月考试卷(4月)(甘肃二诊)试题(英语)正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024甘肃高三四月联考
2、甘肃2024年新高考英语
3、2024甘肃4月联考
4、甘肃省2024年高三第二次诊断考试
5、甘肃省2024年高三二诊
6、2024年甘肃高考改革最新方案
7、2024甘肃高三二诊考试试卷
8、2024甘肃高三考试
9、甘肃省2024年新高考
10、2024甘肃高三二诊考试英语
He was alone,never married,and had no family“Hello,Frank.!Have you heard about our第三部members.He moved into a small house,bringingformer teacher,Mark?"he asked.Confused,Frankalong his two cats and his books.第三部told him he'd been out of touch with Mark for years.From this tiny home on a dead-end road,heThen,Peter shared information about their分occasionally walked on the hilly paths to a local分teacher's advertisement,which pulled at Frank'svillage.However,his retired life was quiet.heartstrings.The two quickly contacted otherWhen he was eighty years old,Mark foundclassmates and they all expressed their desire toadopt him.In the end,they selected ten families that作himself counting the number of words he spokealoud each day.On days when he had nothing to say,作were most suitable for him.One of the families wasthe count was zero.Peter's.He gathered with many other classmatesTo his shock,he discovered he wasn't doneand drove to Mark's home.Upon arrival,Peterggiving and needing love.gknocked on the door,and soon it opened.第Hungering for human contact,Mark made a第Mark was surprised to see Peter and others,thoughtful decision and put into motion a uniquesaying,“I guess you knocked on the wrong door.”plan:He offered himself for adoption,hoping afamily would be willing to "adopt"him as theThey smiled and encouraged him to have a closer分分look.Finally,Mark recognized them and was'grandfather"of their children.amazed that they somehow found him and camePlaced in the folds of a newspaper,anto visit him.When Peter told him their intention,advertisement emerged.It read:An elderly,retired写Mark was deeply touched.He hugged them in作schoolteacher seeks a family willing to adopt a作tears of joy.Eventually,he lived with each of thegrandfather;he is willing to cover expenses.Markten families for some time.Without paying adidn't advertise himself as a mere tenant ()Hepenny,he lived happily for the rest of his life,didn't seek a position as a salaried tutor,either.warmed by the love from his dear students.Instead,Mark sought a family willing to adopt agrandfather-a family willing to accept him as partof itself.分His humble appeal in the newspaper soon drewthe attention of some students he had taught in hisearly years.One was Peter,now a father of two kids.写He immediately called Frank,his former classmateand friend.第注意:1.续写词数应为150个左右;2.请按如下格式作答。分"Hello,Frank!Have you heard about ourformer teacher,Mark?"he asked.Mark was surprised to see Peter and others,作saying,"I guess you knocked on the wrong door."【写作提示】三Mark退休后移居到一座小城。他没有亲人,独自一人生活。多年后,他感到非常孤独,于是在报部纸上登了一则广告,希望有家庭能领养他。Mark分早年的一个学生看到这个消息后,立即联系了其他同学。根据续写第一段的首句可知,Peteri询问写Frank是否听说了老师Mark的事情。Frank的回答是什么?他们接下来会做什么呢?谁会领养Mark作呢?根据续写第二段的首句可知,当Mark看到Peter-一行人时,感到很奇怪。Mark认出他们来了吗?当得知学生此行的目的后,他有什么反应?他g最后和谁生活在一起了呢?他的晚年生活幸福吗?10
本文标签: