[琢名小渔]河北省2024届高三年级适应性测试英语答案

[琢名小渔]河北省2024届高三年级适应性测试英语答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024河北省高三适应性考试4月
    2、2023-2024学年河北省高三上学期12月份考试英语
    3、2023-2024河北省高三英语会考试卷
    4、河北省2024年考前适应性检测卷(二)英语试卷
    5、2023-2024河北省高三适应性考试
    6、河北省高三2024二模英语
    7、2023-2024河北高三英语试题
    8、2023-2024河北高三英语试题及答案
    9、河北区2023-2024学年度第二学期高三年级英语
    10、河北2024高三英语新高考题
agricultural community.第二节One possible version:My wife and I shared a similar reaction to the discovery of the inscription in Ayla's new book.Theidea that it could have belonged to Grandma Clara,even though she had donated her belongingsin Newton,Kansas,seemed unbelievable due to the considerable distance.To verify thisconnection,my wife suggested examining handwriting,recalling my mom's handwritten recipebook,a cherished possession inherited from Grandma Clara.Despite my initial doubt,my wife'sclever suggestion sparked a realization that handwriting could indeed provide the key toconfirming this unexpected and extraordinary connection.My wife quickly got my mom's old recipe book which was all handwritten from the drawer.Sheeagerly flipped through its pages.Comparing the recipe and the inscription from Ayla's new book,we were amazed at the perfect match.Ayla,attracted by our happy celebration,showed up,asking for her book back.I gently closed the book and handed it to Ayla.My wife and I exchangedlooks,still processing the incredible connection that had just unfolded.Considering whether toshare the discovery with Ayla,we decided that Grandma Clara deserved some alone time withher great-granddaughter after bridging the years and miles to connect for the first time.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了四个适合青少年参加的夏令营。21.D,理解具体信息,根据Space Exploration部分中的Camp cost is adjusted for this4-day camp(May28-31)可知,这个为期四天的夏令营的费用经过了调整。22.B。理解具体信息。根据Rockets&Drones部分中的Have a great time at this camp whichfeatures building a variety of Estes Rockets(model rockets)and learning to fly different types ofdrones可知,在这个夏令营,参与者可以制作火箭模型。23.B。理解具体信息。根据Aspiring Aviators部分中的Plot a course for aviation adventure withpilots and professionals和Skyward部分中的Learn how airplanes,,helicopters,and experimentalaircraft fly and talk to pilots who fly them可知,这两个项目都有飞行员参与其中。B篇主题语境:人与自我一一生活本文是夹叙夹议文。文章讲了作者家窗外的一颗小接骨木树被邻居移除而导致整个家庭感到失落的故事。24.C。推断。根据第一段中的Mostly,to be fair,,it was an ugly tangle of vegetation,.out of placein our elegant south London neighbourhood可知,作者认为窗户前的接骨木树实际上只是片缠绕着的、难看的植被,与优雅的伦敦南部社区格格不入。25.D。理解具体信息。根据第二段可知,作者和孩子们回家后发现他们的邻居已经将他们窗户外面的小接骨木树清理掉了。26.A。理解具体信息。根据第三段中的It refers,,he said,to the“pain produced byenvironmental change impacting people while they are directly connected to their homeenvironment”可知,solastalgia是指当环境变化直接影响到人们与他们家庭环境的联系时而产生的痛苦或不适感,也就是说,solastalgia指的是一种痛苦的情感。
本文标签: