2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟检测试题(一)1英语试题

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟检测试题(一)1英语试题正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

上进联者更专业更放心一站式考试服务专家60.presence考查词性转换。这里填提示形容词的名词形式presence表示“在场,出现”。61.the考查冠词。本空填定冠词the表示特指。62.and考查连词。根据句意及语境可知,这里应用并列连词and。63.sang考查时态。根据语境及空后的“saluted'”可知,这里应填一般过去时。64.for考查介词。与名词gratitude呼应,这里用for表示原因。65.authorities考查名词复数。语境表示“文化和旅游部门”,因此这里用提示名词的复数形式。One possible version:Dear Robert,It has been almost a week since we paid a visit to the home for the seniors last weekend.I'm writing to express myappreciation and gratitude for the enthusiasm you showed during our visit.I can still remember vividly how excited the elderly people were at your wonderful performances.From your skilleddancing and singing performances we can see that you had made adequate preparations for the visit.Moreover,whatstruck me most is that,after the performances,you stayed there with us to do some cleaning.We owe you thanks for your great work during the visit,and it's my sincere hope that we can regularly see eachother in such activities organized for a good causeYours,Li HuaOne possible version:Before night fell,we worked out entertaining and sleeping arrangements for the kids.After dinner was over,all thekids were divided into groups,with their teachers seeing to their well-being.Some teachers helped their pupils with theirlessons,some were telling stories,and some simply had a good time playing with their pupils.The warm smile on theirfaces showed that they weren't bothered about the snowstorm.Finally feeling exhausted,they slept on the carpetedfloors,under coats and donated blankets.I watched with a warm heart as three little first grade girls curled up under myown large,furry coat.The next morning the snow stopped and people.began to clear the snow.Seeing the snow had stopped,the kidswere excited,knowing that they could go home soon.Using the donated food,we prepared breakfast for the kids.Soonit was time for class,and the pupils flooded into their classrooms,clearly undisturbed by the snowstorm.Later,whenthe snow was cleared and it was possible to drive on the road,the parents came to pick up their children.Seeing theirkids safe and sound,they felt deeply touched.The snow had brought us closer together.英语第5页(共7页)