2023-2024学年高三金太阳1月联考(铅笔加聊天框)英语GZ答案
2023-2024学年高三金太阳1月联考(铅笔加聊天框)英语GZ答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024高三金太阳1月联考
2、2024一月份高三金太阳联考英语
3、2024一月份高三金太阳联考3006
4、高三金太阳联考试卷2024四月
5、2024高三金太阳联考试卷答案官网
6、高三金太阳联考试卷2024三月
7、高三金太阳联考试卷2024
8、金太阳2024高三联考卷1月
9、2024金太阳高三联考一月答案
10、金太阳高三联考试卷2024一月
M:This is my first trip here.I don't want to miss the best momentyears,students in the program learn to write and perform it.Theyhere.But I have no idea where to go.learn about different kinds of comedy.They also learn how to writeW:You may go to Tanah Lot temple.It's one of the major templeshumorous scripts for movies and television.Humber's comedy studentshere.can also learn about the business of comedy.Students need to performM:OK.Tell me something about it.on stage at a local comedy club to graduate the programW:Certainly,sir.It is on the southwest coast of Bali Island.There isLiverpool Hope University in England has another unusual pro-a sacred spring there.gram.It offers a degree in the very famous rock band,The Beatles.M:Well,can you arrange the vehicle for me?This program gives students the chance to study the band's history,W:Sure.When will you go there?music,and lyrics.They can also learn about how popular music canM:Tomorrow,at 9 o'clock.change culture.It takes 12 months of full-time study to complete theW:All right,sir.I'll arrange for a coach to pick you up at 8:30 to-degree.12 students signed up for the program when it began in 2009morrow morning.and a Canadian woman was the first to graduate.M:OK.Thank youStudents who want to study about puppets can go to the UniversityText 8of Connecticut in America.Since 1964,it has offered courses in PupW:People nowadays are more fortunate than before.pet Arts.Students in the program can learn about designing and per-M:Yes,especially when it comes to the technologyforming with puppets.Graduates of this program often find employ-W:I agree with you.You know,almost all the housework in myment as designers and performers in puppet plays around the world.home is finished with the aid of machines第二部分阅读理解M:So technology is really helpful,but do you think that robots will第一节replace humans or cause unemployment in the future?AW:Well,it depends.In some cases,industrial robots can replace【主旨大意】本文是一篇应用文。文章介绍了四个绘画课程,包括some labors,because by doing so,factories can cut down the学内容、课程价格、适宜人群及其所提供的材料等。cost.21.【命题立意】考查考生识别和理解具体信息的能力。M:What about the teaching machine?【解题思路】根据第一部分介绍中的“techniques on how to cre-W:The teaching machine will be truly useful,but I still guess theate their own figure compositions'”可知,此课程可以学如何role of a real teacher is very much needed.As machine is only a创作自己的人物构图。故选B。piece of equipment,it has no personal approach in teaching and22.【命题立意】考查考生识别和理解具体信息的能力。can not precisely teach a person【解题思路】根据第三个课程的名称“Painting Glorious Na-Text 9ture”和“This course allows the students to draw and paint na-W:Good morning.What can I do for you?ture.”可知,第三个课程是关于自然风光绘画的。故选B。M:I'd like to have this parcel delivered to America,please.23.【命题立意】考查考生识别和理解具体信息的能力。W:OK.Put it on the scale to check the weight.【解题思路】根据第四部分介绍中的“Much emphasis will beM:OK.placed on the tactile handling of the paint..”可知,第四个课程W:It weighs 3 kilos.You can send it by airmail.It will get there in将重点放在了颜料的触觉处理上。故选D。B7 days.You also have the option of using International【主旨大意】本文是一篇说明文。科学家为了拯救哥伦比亚地区Signed For.安第斯山脉的绒毛猴而对它们进行了野外生存训练的相关实验,M:What is that?同时还制定了促使绒毛猴适应野外生存环境的培训计划。W:The person in America has to sign for it when the postman delivers24.【命题立意】考查考生对细节信息的理解能力。it to him.It can prevent packages from missing.【解题思路】根据第一段中的“Over the past50 years,habitatM:How much does that cost?loss and illegally hunting have decreased Colombia's woolly mon-W:An extra five pounds and it is insured up to fifty pounds.key populations.”可知,在过去的50年里,栖息地的丧失和非M:I see.Well,I think seven days by airmail is fine.How much法狩猎使得哥伦比亚地区的绒毛猴的数量减少。由此可知does it cost?绒毛猴的数量减少是因为它们丧失了栖息地、受到非法狩W:Forty pounds.Do you need anything else?猎。故选C。M:Oh,I nearly forgot.I need to buy 2 books of postcards.25.【命题立意】考查考生对细节信息的理解能力。W:OK.Here you are.The postcards are five pounds.【解题思路】根据第三段中的“During the six-month rehabilitaText 10tion process,we used what we call 'environmental enrichmentSome universities offer some very unusual study programs.Into instill survival skills among these woolly monkeys.”可知,在Canada,Humber College lets students study about comedy.For four为期六个月的恢复过程中,“我们”利用所谓的“环境强化”全国I卷高考黑白卷参考答案·英语·黑卷·21·
本文标签:
金太阳答案
金太阳大联考精品专辑答案