全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
细节理解题。根据第三自然段“For example,how about having human-like robots that understand ourinstructions by simply speaking to them?We can talk with these robots regularly and simply instruct them toperform a particular task.(例如,让类似人类的机器人通过简单地与他们交谈来理解我们的指令,怎么样?我们可以定期与这些机器人交谈,并简单地指导它们执行特定的任务)”可知,所谓的类人机器人能理解人类的语言。故选B。【14题详解】推理判断题。根据第四自然段“So what about having a waste recycling machine that produces notebooks?Yes,I'm not talking about the regular recycling machines that give us raw materials we need to put to effective use.Ifwe build recycling machines that produce a particular product out of the waste,it'll do much help to theenvironment as well..(那么,拥有一台可以生产笔记本电脑的废物回收机呢?是的,我不是在说那些为我们提供有效利用所需原材料的常规回收机。如果我们建造回收机器,用废物生产特定的产品,这对环境也有很大帮助)”可知,作者认为垃圾回收机是可以实现的。故选A。【15题详解】主旨大意题。根据第一自然段“Here,you always need to think about the future,or else you won't have thechance to be in the digital age.(在这里,你总是需要考虑未来,否则你就没有机会进入数字时代)”和最后"This list can go on and on.Our imagination has no limits and so does technology.Who knows?Maybe oneof these ideas may become a reality in the near future!(这个清单可以一直列下去。我们的想象力是无限的,技术也是无限的。谁知道呢?也许这些想法中的一个可能在不久的将来成为现实!)”可知,可知,作者认为预言可以促进发明,并且相信预言有一天能被实现。由此可判断全文旨在说明预言对发明的影响。故选C。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Shyness is something that many people battle with every day.They are afraid to look people in the eyes andhave a hard time speaking to new people.This makes it very hard to get ahead at work and in making new friendsand business connections.16 There are ways to get around this fear and get out there and start talking topeople.Remember that most people are not looking at you.When you are shy you may believe that people areconstantly watching and judging you.17 Most people are always busy looking at themselves and worryingabout what people think of them.When you are talking to someone new they are not picking apart your every word;they are worried about what you think of them.第11页/共24页
本文标签: