2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024全国100所名校高考模拟金典卷英语4
    2、2024100所名校高考模拟金典卷英语四答案
    3、100所名校高考模拟金典卷2024英语二
    4、100所名校高考模拟金典卷英语2024答案
    5、100所名校高考模拟金典卷2024英语1
    6、2023-2024一百所名校高考模拟金典卷英语二答案
    7、2023-2024100所名校高考模拟金典卷英语十二
    8、2024全国100所名校高考模拟金典卷英语
    9、100所名校高考模拟金典卷英语2024听力
    10、100所名校高考模拟金典卷英语一2024
growing plants.Similarly,if you keep doing the right things,your chances of getting success are greatly increased.Butif you give up because of one or two failures,life will reward you with nothing.At that very monent,Ramu read the lesson of success.He understood what he had to do now and left with adifferent idea.He conducted some market research and started a new business.No one could guarantee he wouldsucceed this time but there was a chance.Like Ramu,many people make their failure as a reason for not tryingfurther.It is true that no matter how hard we try,we cannot control the result.But it is also true that those who keeptrying to get success will get it tomorrow if not today.Every failure is a step toward success.前情回顾:Rau以满腔热情去创业,结果却失败了。自此之后他无所事事,觉得从事不能保证成功的事情毫无意义。老师得知他的情况后,用自己种西红柿的经历告诉他人生的道理…思路点拨:(l)根据所给材料最后一段和续写部分第一段提示语“He took Ramu to another room and opened the door.”可知,老师带Ramu看其他的东西;结合所给材料可知,老师已经让Ramu看了经过自己精心照顾最后依然死去的西红柿,且老师反复强调不要放弃,那么老师自己不放弃,坚持之后的成果应该是收获了西红柿。续写部分第一段应写到老师给Ramu看种活了的西红柿。根据续写部分第二段提示语“At that very moment,.Ramu had now read the lesson ofsuccess.”可知,Ramu看到的东西启发了Ramu。续写部分第一段还应写到老师收获的西红柿给Ramu的启发。(2)根据续写部分第二段提示语“At that very moment,.Ramu read the lesson of success.”可知,Ramu领悟到成功的道理,续写部分第二段应写到Ramu得到启发,然后采取了行动。Ramu会怎么做呢?根据所给材料可知,Ramu创业失败后一蹶不振,且老师一直劝说Ramu要坚持下去不放弃,因此续写部分第二段应写到Ramu重新振作,继续创业。续写部分第二段还可以阐述坚持不懈才能成功的道理。翻印必听力材料(Text 1)M:Are you going out,Melisa?W:Yes.I bought these pants for Jack,but they are a bit long for him.I need to find Mr.Brown to make a change tothem.(Text 2)M:I can see the leading cyclists coming towards me now.They look very tired.W:It's hard work cycling in these mountains although the snow has stopped.But the cloudy sky means weather●conditions here today are perfect for racing.(Text 3)W:How is your chemistry course?M:I was very poor at it before.But luckily,I met a good teacher who always encouraged me to use different ways todeal with the same problem.Now my chemistry has improved a lot.(Text 4)W:Honey,would you rather we went by plane or by car?It's a five-hour drive though.M:But look at these prices.For a forty-five-minute flight?W:The other option is to take the train,which would mean three hours,plus a short taxi ride to the hotel-it'sroughly the same price.M:No way.I don't mind getting there a bit later.(Text 5)W:Steve,I've heard that you're working on a flying ambulance.I only saw that in sci-fi movies.M:Yes,the ambulances sometimes get stuck in the traffic jams.Flying ambulances won't have that problem.They'llbe able to fly straight to the accident and take care of people who are hurt.(Text 6)M:Mary,I heard you're looking for a new apartment.What kind of apartment do you need?W:I want to live alone.So one bedroom is OK.M:My cousin has such an apartment for renting.But the girl living in it now won't move out until February 20.Canyou wait until then?英语试题参考答案(长郡版)第4页
本文标签: