全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
■口■口■口口☐whom I respected and who respected me in return.As a group of two guys and two girls,we allbrainstormed,calculated,designed and constructed together.I remember the numerous timeswhen we washed oil and metal remains off our hands together after the laborious work.I alsoremember we once got stuck with several technical problems,however,we spared no effort totackle them.After what seemed like centuries,a two-passenger,gasoline-powered go-kart wascompleted.The other day,when we tested it out at the top speed of 27 mph,we felt excited.Atthat moment,I felt proud of my team.I felt proud I bravely soldiered on my dreams.Thanks to all these experiences,I've grown a lot.I think I have gained the courage to standup for myself and the abilities as a leader and a strong team member.In the process of growth,Ilearn to be patient.I understand the meaning of confidence and cooperation.I want to thank mydad for cultivating my interest in engineering.I know I will encounter many thistles and thorns inthe future life,but I don't fear.I have been determined to succeed as a biomedicalengineer,designing and innovating medical equipment to improve healthcare and human life.【解析】第二部分阅读第一节主题语境:人与社会一节日【语篇导读】本文是应用文。介绍了澳大利亚四个特色各异的秋季节日。2l.B细节理解题。根据第一部分第一句“Nothing says autumn like red and orange leavesand comfort food..”可知,没有什么比红色、橙色的树叶和舒适的食物更能代表秋天了,说明在“明秋节”这个节日人们可以欣赏秋天的美景,故选B。22.C细节理解题。根据第三部分第二句“The Grampians Grape Escape at Halls Gap is anunforgettable two-day experience that's all about top-quality wines,gourmet food andlive music一the perfect trio.”可知,霍尔斯加普的“格兰皮恩斯葡萄之旅”为人们提供两天的令人难忘的体验,人们可以体验完美三重奏一顶级葡萄酒、美食、现场音乐。这个节日在所有节日中持续时间最短,故选C。23.A细节理解题。根据最后一部分第一句“Every year in mid-May,the Myrtlefordcommunity celebrates its Italian roots with a three-day festival dedicated to all of theregion's cultural and culinary delights.”和最后两句“Also a traditional grapestomp,part of the wine-making process,can be experienced.It showcases grapesbeing crushed by foot to release their juices..”可知,人们也可以体验传统的踩踏葡萄环节,这是酿酒过程的一部分。它展示了用脚压碎葡萄以释放汁液的过程。说明在英语参考答案·第2页(共10页)
本文标签: