全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语样卷一
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2024全国100所名校最新高考冲刺卷一英语
4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语三2024
5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
6、2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语答案
7、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
8、2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语2
9、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷ccj英语
D.The process of protecting the brain from risk.31.What is Dr Jones'attitude to learning musical instruments?A.Favorable.B.Negative.C.Doubtful.D.Unclear.【答案】28.C29.B30.C31.A【解析】【导语】这是一篇说明文。文章主要随着年龄的增长,继续享受生活以及发展新的才能的好处是非常重要的—无论是身体上还是精神上。【28题详解】细节理解题。由文章第一段“Map reading,growing fruit and vegetable and basic car service are also morecommon skills among the baby boomer generation.But according to a new survey,just one in three 18-to 25-year-olds are able to do basic DIY,compared to two-thirds of those aged58 and over..(阅读地图、种植水果和蔬菜以及基本的汽车服务也是婴儿潮一代更常见的技能。但根据一项新的调查,只有三分之一的18至25岁的人能够做基本的DIY,而58岁及以上的人中这一比例为三分之二。)可知,年轻一代人很多人不会阅读地图、种植水果和蔬菜以及基本的汽车服务这些基本技能。故选C。【29题详解】推理判断题。由文章第三段中“When asked at what age they thought developing new skills becomes“difficult”,Gen Z respondents said they were 35 years old,while those aged over 58 believed this number was 63 years old.(当被问及他们认为在什么年龄发展新技能变得“困难”时,Z世代受访者表示他们35岁,而58岁以上的人则认为这个数字是63岁。)”以及“The benefits in continuing to enjoy life,as well as developing new talentsare very significant-both physically and mentally as we grow older.(随着年龄的增长,继续享受生活以及培养新才能的好处在身体和精神上都非常重要。)”可知,人们认为人的一生学永远不会太迟,总要培养新才能。故选B。【30题详解】主旨大意题。由文章第四段“Neuroscientist and author,.Dr Julia Jones,said,We underestimate our brain'sability to continue learning.Our brain is the most complex and precise structure in the known universe but we onlyuse a small part of its true potential throughout our lifetimes.To boost continued brain health,we should learncomplex and novel skills at all ages.This becomes more important as we age,because these learning experienceshelp to build new connections between neurons (that maintain intelligence and reduce the risk of futurebrain decline.”(神经科学家兼作家Julia Jones
本文标签: