2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024全国100所名校高考模拟金典卷英语4
2、2024100所名校高考模拟金典卷英语四答案
3、100所名校高考模拟金典卷2024英语二
4、100所名校高考模拟金典卷英语2024答案
5、100所名校高考模拟金典卷2024英语1
6、2023-2024一百所名校高考模拟金典卷英语二答案
7、2023-2024100所名校高考模拟金典卷英语十二
8、2024全国100所名校高考模拟金典卷英语
9、100所名校高考模拟金典卷英语2024听力
10、100所名校高考模拟金典卷英语一2024
will attend it.The activity aims to improve our teachers'teaching ability and help them learnfrom each other.So would you please come and give some suggestions on the class?Looking forward to your reply.Yours sincerely,Li Hua第二节One possible version:Sally was very surprised.She passively accepted the umbrella and said,"Thank you!"But the manhad left before he could hear her.Sally could do nothing but watch the man's back disappearinginto the rain.Then Sally quickly got to the car park under the umbrella and found her car.Gettingin her car and closing the door,Sally,breathlessly,looked in the mirror,beautifying her face andcarefully styling her hair again.After everything was ready,Sally drove out of the car park andheaded to her office."How can I return his umbrella?"Sally thought on the way."He was so friendly andwarm-hearted.How eagerly I would say thank you to him,but where is he?"The stormy rainalmost came to an end now.Sally looked at the sky again where she saw the sun behind theclouds,and amazingly,a colorful rainbow.So happy and excited to see the rainbow,Sally couldn'thelp but smile and say,"Thank you,sir!"Across the town,the man,on the way to his company,also saw the rainbow in the sky.He smiled as well and said,"My pleasure."部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一文学本文是应用文。文章是《读者文摘》这本杂志投稿、客服及订阅等信息的相关介绍。21.A。理解具体信息。根据文章标题Reader's Digest和开头部分的ADVERTISING JigsPankhania可知,Jigs Pankhania负责《读者文摘》这份杂志的宣传工作。22.C。理解具体信息。根据文中的Ne pay...f30 for regular letters和f30 for the true stories可知,一封普通的信件和一个真实的故事稿费合计为60英镑。题干中的contributor意为“投稿人”,文中的contributions意为“稿件”。23.D。理解具体信息。根据TALKING MAGAZINES部分中的Reader's Digest is also available inaudio and accessible e-text editions...for those with poor eyesight.Call the RNIB Helpline on03031239999可知,如果为盲人订阅有声版的《读者文摘》,拨打电话03031239999即可。B篇主题语境:人与自我一一生活本文是记叙文。作者讲述了自己来到突尼斯这个国家旅行的经历。24.B。理解具体信息。根据第二段中的I wear a bright red T-shirt with long sleeves,,baggytrousers held up by blue suspenders,and hiking boots that are heavy and durable.Obviously,myclothes are not African clothes可知,作者的衣着使他与众不同,所以当地的突尼斯人都盯着他看。25.D。理解具体信息。根据第三段中的Perhaps my walk and even my way of looking at thingswill be a little more African可知,作者走路的方式,甚至是看待事物的方式可能会更加非洲化。26.A。理解具体信息。根据倒数第二段中的The whole of Africa lies before me and I have no
本文标签: