全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
2023年河北省初中毕业生升学文化课模拟考试英语试卷(导向二)参考答案1-5 BCCBC6-10 CACBA16-20 CBBCB21-25 CBCBA26.chess11-15 CAACB27.eighth/8th 28.set30.progress31-35 BDBAC解析部分36-40 DACCB29.computer41-45 CBCAD 46-50 CBCDD51-53DDB54-56BDD57-60 DABC61-65 BBDAC66.730 kilometers 67.There is a seaing area with a table and a small kitchen space.Theobileome als has a double bed..atoilet and ashower(晷出两点即可)68.About two or three days.6.tenttheEindhove Univerifhave buhome thatnpower.0.然而,这个团队解头了这些问题,大部分行程都能够驾驶着它。71.at72.smiled73.chosen74.a 75.my 76.luckiest77.first 78.eyes 79.what 80.differently81.Please pass me the salt.82.There are many children outside.83.What an exciting festival it is!84.Is your sister interested in maths?85.The police told me how to get home.86.One possible version:The Club I'd Like to StartIn order to make our school life more colorfuall kinds of clubs have been started.As for me,I'd like tostart a cooking club.The main reason is that cooking is an important life skill.ectThere can be some interesting activities in the club.First of all,the members can study recipes for differentdishes together.By doing so.they can learn about all kinds of food and know the basic steps of cooking.Afteryouthat,they can watch some cooking videos which can be easily found online,and then they can try cooking bypecthemselves.When the dishes are ready,they can taste them and choose the best one.In addition,the membersienccan also take part in public services.For example,it's a good idea to go to the old people's home to cook fors hthem.I think the cooking club will be helpful for our growth.Besides,we can have fun as well as improve our life skills.ace.听力原文I听句子,选出句子中所包含的信息。下面你将听到五个句子,每个句子读两遍。请你听完句子的第二遍朗读后,从各小题所给出的A、B、C三个选项中,选出包含所所信息的选项。alkNo.1.I wake up early in the morning.No.2.Can he carry that big bag?nNo.3.Let's meet at a quarter to six after school.No.4.Mary is weak in English,but she is good at math.neeNo.5.It's her first time going to London.Ⅱ听句子,选出该句的最佳答语。下面你将听到五个句子,每个句子读两遍。请你听完句子的第二pter遍朗读后,从各小题所给出的A、B、C三个选项中,选出该句的最佳答语。hlyNo.6.What does Peter do?No.7.What do you think of country music?No.8.How long do you walk your dog every morning?No.9.Why don't you ask Gina for help?No.10.I'm afraid smoking is not allowed hereⅢ听对话和问题,选择正确答案。下面你将听到四组对话和八个问题,每组对话和问题读两遍。请你听完对话和问题的第二遍朗读后,从各小题所给出的A、B、C三个选项中,选出正确答案。请听第一组对话,回答第11题。M:Miss Green,would you like some noodles?W:OK,please.M:You'd better use chopsticks instead of a fork.It's more convenient.W:Oh,let me try.Question No.11.What will the woman use to eat?请听第二组对话,回答第12题。M:I'm not feeling well.I coughed all night.W:Have a rest and take this medicine3 timesaday and you will feel better.If you don',come back and seeme.Question No.12.Who is the man possibly talking to?请听第三组对话,回答第13~15题W:What are you doing,Tony?M:I'm reading a book about robots.W:I also like reading books about science.M:I want to be a scientist and invent new robots when I grow up.英语试卷(导向二)参考答案第1页共2页
本文标签: