全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案

extensive knowledge of art history.In addition,I am good at using a computer,which I think willbe of some help.Thank you for your time and consideration.I am eager to begin work as soon as possible.Yours,LiHua第二节One possible version:She began,"Wendy,you are a good student.In fact,I've noticed that you're kind of a leader inthe class."I was a little embarrassed that Mrs.Hudson liked me so much.But I loved how sheseemed to know me so well.Mrs.Hudson continued,"That's why I am sure you,of all thestudents in the whole class,will help Margaret Cooper get used to being here and being one of us.I just know you will invite her to play with you and your friends after school today.Thank you forbeing the kind person you are,honey."Listening to Mrs.Hudson,I managed to include Margaret in our group although it wasn't easy.The games we played after school required skillful jumping.I tried my best to show her how toplay the games and asked everyone else to slow down so Margaret Cooper could follow.I knowwithout a doubt that we became friends that day.While many things have been forgotten overthe years,the lesson Mrs.Hudson taught me has stayed with me.Mrs.Hudson gently guided me,challenging me to do the right thing.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章是一则艺术展览的作品征集通知。2l.C,理解具体信息。根据第一段中的Brea Gallery in Brea,California is accepting entries for the38 th Made in California Juried Exhibition,April29-June23,2023可知,此艺术展览定于2023年4月29日开始。22.B。理解具体信息。根据第二段中的All entries must be original,completed in the past threeyears,and not previously shown at the Brea Gallery可知,艺术家们须提交原创的作品参赛。23.C。理解具体信息。根据Awards部分中的Director's Choice:S200可知,赢得Director's Choice奖项的艺术家将获得200美元。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。文章分享了Judith A.Resnik成为宇航员的经历。24.B。理解具体信息。根据第二段中的During her graduate studies,,Resnik's research intointegrated circuitry caught NASA's attention可知,Resnik对集成电路的研究吸引了NASA的注意。25.C。理解具体信息。根据第三段中的In her training,Resnik focused on all the systemsastronauts were required to know,and paid particular attention to robotic arm operations,Resnik在训练中认真学了所有宇航员应该了解的系统装置,其中,对机器臂的操作尤为关注。26.C。理解具体信息。根据第四段中的Resnik's second flight was aboard the space shuttleChallenger,,which was to carry the first teacher to space,Christa McAuliffe可知,Resnik在执行
本文标签: