2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

forward from generation to generation.第二节One possible version:We posted the banner in the hall by the door for the parents to see at pick-up time.Each childexplained the banner to the returning parent.In the monthly report for parents,I explained ournew philosophy of not allowing our children or ourselves to stay in bad moods.The parents readilyaccepted this,and in no time,I saw more smiles on their faces and the preschoolers'.We made anextra effort to show joy in our interaction with the parents,children,and each other.Good daystruly spread!I've retired from early childhood teaching for many years.However,I still try my best to avoid baddays.As an aging senior,my days hold their share of bad times,but I try not to let the bad momentsoverride all the good ones so easy to find in any given day.When I start to feel a little down,Iremember all those Jack and Jill preschoolers with their sunshiny faces.Their smiling faces alwaysmake me feel warm and happy.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一历史、社会与文化本文是应用文。文章介绍了美国四个有趣的秋季节日。21.B。理解具体信息。根据Norsk Hostfest in Minot,North Dakota部分中的Every year since1978,the city of Minot turns into a tiny Scandinavia to honor its cultural heritage和另外三个节日介绍中的时间(Since2012、started in2010、started in2009)可知,Norsk Hostfest是这四个中最古老的节日。22.D。理解具体信息。根据National Banana Pudding Festival in Centerville,Tennessee部分中的There's also a banana pudding cooking competition可知,该节日中会举办香蕉布丁烹饪比赛,想要观看应前往Centerville。23.C。理解具体信息。根据Scarecrow Festival in Cambria,California部分中的October1-31October is scarecrow season in this oceanfront community ..including about 500 scarecrowsIt's a chance to explore the entire town to see fun creations可知,l0月2日这天,游客可参加该节日,探索一个到处都是稻草人的小镇。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。男孩拍摄视频传播积极和包容的信息,鼓励其他孩子应对欺凌。24.D。理解具体信息。根据第二段中的When he was around4,he was picked on by otherkids for having a unibrow可知,在Rowyn四岁时,他因为长了一字眉而被其他孩子欺负,即因为长相而被欺负。pick on sb.挑某人的错,故意找某人的岔子。25.D。推断。根据第三段中的She explained to Rowyn that every person is different and thatit didn't matter how others felt about him;it only mattered what he thought about himself,Rowyn的妈妈看到Rowyn不开心后,向他解释道每个人都是不同的,别人怎么看他并不重要,重要的是他怎么看待自己。由此可推知,Rowy的妈妈可能会对他说“每个人都有自己独特的地方”。26.A。理解具体信息。根据第六段中的they're also having an impact around the world和第七段中Rowy的妈妈所说的话可知,这些视频正在给世界各地的人们带去帮助和鼓励。
本文标签: