2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
Text 8W:I guess we won't go skating today with all this rain!M:No,of course not.Skating in water would be no fun.What would you like to do instead?W:Maybe we could check out the local mall,grab some lunch,and then see a movie.M:Yes,that sounds like a relaxing way to check out the local culture and still stay protected from the rain.W:What else could we do in bad weather?M:You know,we could take a double-decker bus tour of some famous adventurous houses and buildings.W:That would be fun,and the rain would only add to the atmosphere.M:There is an old English pub next door.Maybe when we finish with the adventurous house,we can go there for somebeer.W:Well,no.That kind of place isn't proper for us students.I'd better not.M:You're right there.But for now,let's just stay home reading because of the rain.Text 9M:Hi,Jane.Did you buy some new shoes?W:Hi,Carl.Yeah,I'm taking dancing classes and I need new dancing shoes.M:Where are the classes?W:At the local community center.I'm really enjoying it.M:What kind of dance are you learning?W:We're learning a few different types of dance.So far,we have learned ballet,modern,and tap.Of all the types,tapdance is my favorile.Ballet is prelly hard.M:Sounds like a lot of fun.My sister Shelley is thinking of joining you in your class,but I fear it's already full.Besides,she fears she may be too old to learn dance lessons.She's fifteen,though.W:No,our class isn't full.You can schedule a time for her to come to one of our classes.The first visit is free.We haveour lessons every Monday evening at 7 pm.M:OK.I'll ask her to go next Monday.Please help her a bit.She's a terrible dancer.W:Me too.That's why I'm taking lessons.Text 10M:I'm an Australian teaching English at a public school in China.Sometimes my colleague Ceorge from America andI feel like we should get involved in students'lives outside their class at school.I decided to challenge that.Once a week,I've been volunteering for the school's football club.Everyone gets something out of this:I get to learnfootball,the students get to practice their English and interact with a foreigner outside of the classroom,and interculturalconnections are made.It only takes an hour and a half out of my week,but I can see a difference in the students when I enter the class-room.They're genuinely happy to have me there,they're more interested in what happens in the rest of the world,andthey're making lifelong memories with me.Seeing this change has also helped me enjoy my job more and inspires me to beeven better at what I do.1-5 CBBAB 6-10 BACAC 11-15 CABBC 16-20 AABACA本文是一篇广告应用文。文章介绍了美国纽约市的几个适合青少年的活动。21.B细节理解题。关于题干提到的这个人,第一则活动介绍提到,他在RISENY这个活动中给游客讲述纽约的历史,包括时代广场对世界的影响力,因此选B。22.A细节理解题。根据题干的“the Brain Puzzle station”可以把答案定位在第三则活动介绍。该介绍提到,青少年游客们在美国自然历史博物馆可以从控制大脑基本活动的区域开始,拼出一个大脑模型,因此选A。英语第2页(共6页)》
本文标签: