2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
grandfather was the fourth.You're a wonderful little boy.Text 9W:Hey,John.Are you ready for your trip to France?M:Well,not really.I still have to buy some clothes,and my passport isn't ready yet.W:Oh,I hope that comes soon.Well,what's the weather like there?M:Uh,it's really hot in the summer,so I'm going to buy some shorts,and a few T-shirts.W:What about the rest of the year?M:People say that the fall can be warm until November,so I'm going to buy some jeans and a few shirts.W:Are you going to take anything else?M:It rains cats and dogs in the spring,so I'll take a raincoat or an umbrella.W:That sounds good.M:Would you like to go shopping for clothes with me?I know you're really good at buying clothes.That's what I'm notgood at.W:Sure,I'm free tomorrow morning,if that's OK for you.M:Perfect.I'll pick you up at your house at 9:00 a.m.We can get to the supermarket in half an hour.Text 10W:Welcome to the International English School.You are all here to improve your business English skills.Thisweekend,which is your first time in London,we'll offer to help you learn about your new surroundings in an unusual andexciting way.So starting Friday,in the morning we thought you'd want to visit the city.We know that some of you havealready visited a few museums in the neighborhood,so we'll visit one for those of you who are interested.At 3:00,we've planned games that will help you know your fellow newcomers.You'll all be rather tired after dinner,so wethought you might like to see a film at 7:00 p.m.On Saturday,we have organized a day trip to visit the historic city ofBath.We'll leave at 10:00 a.m.aboard a bus we've rented for the day.Everything will be provided for you,includinglunch.Now on Sunday,we will leave it up to you how you spend the day,both in the morning and the afternoon.OK,that's all for now.Thank you.(共20小题;每小题1.5分,满分30分)1-5 CAABB 6-10 ACBCA 11-15 CABAB 16-20 CACBB—2—(共20小题;每小题2.5分,满分50分)】文章大意:本文是一篇应用文。文章介绍了The Next5O0 Years-一Engineering Lif记to Reach New Worlds这本书。21.答案B命题透析细节理解题。思路点拨根据第一段最后一句和第二段的第一句的内容可知,为了避免灭绝,我们将不得不寻找一个新的行星作为家园,甚至可能是一个新的太阳系来生存。在这本富有挑战性和趣味性的书中,Christopher Mason认为,我们有责任这样做。22.答案A命题透析细节理解题。思路点拨根据文章中的内容可知,我们知道该书的作者,重量,包装,价格等信息,但是该书的出版商没有在文章提及。23.答案D命题透析推理判断题思路点拨通读文章可知,本书主要讲述为了避免灭绝,人类要去寻找一个新的星球,因此可推知,那些想了解太空的人最有可能买这本书。文章大意:本文是一篇记叙文。作者去华盛顿特区机场乘坐飞机,因听力有问题由儿子陪同前往。期间得到了机场工作人员的照顾。在飞机上,她为他人让座,照顾小女孩24.答案B命题透析细节理解题思路点拨根据第一段的“I have a hearing problem,so my son helped me to check in my luggage(行李)at theDulles International Airport Washington DC."可知,作者听力有问题,因此在与人交流方面有问题,所以让儿子帮她在华盛顿特区杜勒斯国际机场托运行李。25.答案C命题透析推理判断题思路点拨根据第三段的“My son made the right decision to have the wheelchair..I was greatly thankful for his loveand care for me..”可知,作者的儿子做了一个正确的决定,要了轮椅。作者非常感激他对自己的爱和关心。这说明作者的儿子体贴入微、考虑周到。26.答案A命题透析细节理解题。思路点拨根据第四段第一句的内容可知,在登机口,作者说自己听力有问题,并让机场工作人员在轮到自己登机时提醒她。27.答案C
本文标签: