衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
    2、衡中同卷2024调研卷英语二
    3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
    4、2024衡中同卷高三二调答案
    5、2023-2024衡中同卷新高考版英语
    6、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
    7、衡中同卷2024答案英语(二)
    8、2024衡中同卷调研卷全国二卷英语
    9、2024衡中同卷调研卷二
    10、2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
专题一阅读理解1.How many people could the Circus Maximus hold?介绍了世界上五个最大的体育馆和相关的数据。A.104,944.1.D。考查理解具体信息的能力。根据第一段中B.107,601"However,that was small fry compared with theC.About150,000.city's Circus Maximus,which accommodated aroundD.About250,000.250,000 people.”可知,Circus Maximus能容纳大约2.Of the following stadiums,which is the oldest?250,000人,故选D项。A.Michigan Stadium.2.C。考查理解具体信息的能力。本题问哪个体育馆最B.Beaver Stadium.古老?根据文章最后一部分的列举“Ohio Stadium,C.Ohio StadiumColumbus,Ohio,U.S.Capacity:104,944.D.Kyle Field.Opened:October7,l922”可知,Ohio Stadium于1922【答案与解析】本文从最著名的罗马斗兽场谈起,为读者年开放,是最古老的。故选C项。三、高考链接(一)主旨大意题【2021新高考I卷·D】emotional intelligence is desirable,we hope that suchPopularization has in some cases changed theattention will excite a greater interest in the scientificoriginal meaning of emotional(情感的)intelligence.and scholarly study of emotion.It is our hope that inMany people now misunderstand emotional intelligencecoming decades,advances in science will offer newas almost everything desirable in a person's makeupperspectives()from which to study how peoplethat cannot be measured by an IQ test,such asmanage their lives.Emotional intelligence,with itscharacter,motivation,confidence,mental stability,focus on both head and heart,may serve to point us inoptimism and "people skills".Research has shown thatthe right directionemotional skills may contribute to some of these)1.What is a common misunderstanding ofqualities,but most of them move far beyond skill-basedemotional intelligence?emotional intelligence.A.It can be measured by an IQ test.We prefer to describe emotional intelligence as aB.It helps to exercise a person's mind.specific set of skills that can be used for either good orC.It includes a set of emotional skills.bad purposes.The ability to accurately understand howD.It refers to a person's positive qualitiesothers are feeling may be used by a doctor to find how)2.Why does the author mention“doctor'”andbest to help her patients,while a cheater might use it to“cheater'”in Paragraph2?control potential victims.Being emotionally intelligentA.To explain a rule.does not necessarily make one a moral person.B.To clarify a concept.Although popular beliefs regarding emotionalC.To present a fact.intelligence run far ahead of what research canD.To make a prediction.reasonably support,the overall effects of the publicity()3.What is the author's attitude to thehave been more beneficial than harmful.The mostpopularization of emotional intelligence?positive aspect of this popularization is a new and muchA.Favorable.B.Intolerant.needed emphasis(重视)on emotion by employers,C.Doubtful.D.Unclear.educators and others interested in promoting social well-)4.What does the last paragraph mainly talk aboutbeing.The popularization of emotional intelligence hasconcerning emotional intelligence?helped both the public and researchers re-evaluate theA.Its appeal to the public.functionality of emotions and how they serve peopleB.Expectations for future studies.adaptively in everyday life.C.Its practical application.Although the continuing popular appeal ofD.Scientists with new perspectives.
本文标签: