全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
修宠詈系1-5 ACBCB 6~10 BCACC 11~15 ABCBA 16-20 CBBCA2L.A细节理解题。根据第三段中的“Thereremerofefrom US$50)oUSS6,0o0 per year,.renewabie((可续期的)oruptooyifyou thereqremhpof2.D细节理解题。根据最后-一段f your ACT inereseto25 orgreater((SATtoof 1,2O00 rgreater)admission”可知答案。after the point of admission and before Februrys,please call the admission office"可得答案。23.C细节理解题。根据文中后面的“If class rank is notavaible,a3.5GPA(grade point average)ona4.0scale is required”可得答案。24B文章结构题。根据文章列举了一些时间点和作者的所作所为可得答案。25.D推理判断题。根据第二段中的“I remember my sister Trish left school early without telling anyone onemoming to queue up to get us two ticketsto see Elton at the Liverpool Empire.”可推l答案。26,D细节理解题。根据第三段和第四段中的"I think they indulged(放纵)me because they knew【was sopassionate about it..”可得答案。27.A推理判断题.根据最后一段中的“Some other punk kids got given ahard time,by their parents,but myfamily were different.They didn't just tolerate my obsession and my strange-looking mtes,but they alsoeleomed the whole package with open arms and ony the occaionaoeshake of the head.”可得答案,28.A细节理解题。根据第一段中的Scientistsa,In fact,the way you smile in a good or bad situation canimpact whether a person trusts you.”可得答案。29.B推理判断题。根据第三段中的“.,meaning that sometimes smiles can create even stronger negativefeeling than not smiling.."可知答案。3O.A细节理解题。根据第四段“However,the‘affiliation smile,'which seems to have an element of regret,.like the smile someone might make after comforting a dear friend,created a desire to repair the brokenrelationship and to trust the person who had just done something unfair,可得答案。3L.D推理判断题。根据倒数第二段中的"It also highlights the importance of social context-一a happy smilethat could be read as a signal of trustworthiness in one setting can,in another setting,be seen ns evidence ofbad intentions,.”可知答案。32.A推理判断题。根据第四段中的Perry,who has been regarded as a hero for his swift thinking in lockingthe passenger in his taxi when he saw he was carrying an explosive device'”可得答案。33.C细节理解题。根据倒数第二段中的“As a result of what happened,.Britain's Joint Terrorism AnalysisCentre has raised the United Kingdom's terror threat to'severe',which means an attack is highly likely"得答案。34.C词义猜测题。根据该句子前的内容“We'rejustso,sosad,.We just loved him,he was a lovely guy,'said Hitchcot,‘He lived here for eight months,and we were living so closely,”可知该i词是“出差错的”的意思。35.B标题判断题。根据全文,尤其是第一段中的“Police in the Northern English city of Liverpool havereleased without charge four men arrested under terrorism laws"Following interviews with the arrestedmen.we are satisfied with the accounts they have provided and they have been released from police custody(拘留)”可得答案。36~40 ABCFG4L.B不想推迟(put of)我的十一年级上学时间。42.A我决心通过叫做Zoom的视频通话应用和我的同学一起(along with)学。43.C但是我猜想隔离期间让我们学生都互相想念(mis8)。44.D当开始上课的时候,我们总会挥手(wave)和微笑。【师刺·英语参考答案第11页(共24页)】
本文标签: