全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
告知不可能再走路了,感到非常痛苦,后未作者和地聊天之后,地不再抱怨了,两个半月后,祖母可以走路了,本文是说明文。文章介绍了为了解决电动汽车的电池寿two notebooks-that's another two dollars,right?business24.A解析:推理判断题.根据文章第二段“After examiningM:Yes,that's right.But no matter what I do.I always haveM.Well.their productsare very popurso people will stillW,Do you wear your Fitbit often,or just when you'remost likely buy them.her,he doctor said that the bonewas broken from theon命缩短的问题,各电动汽车电池的制造商都在研究和开发“百an extra dollar.and that there was no chance that she would ever walk32.B解析:推理判断题。根据文章第一段可知,文章提到手万英里的汽车电池”。W:Well,we can't close the store until the numbers are right.even after an operation..(在对她进行检查后,医生说地的骨机电池不耐用,可以更换电池或者手机,而电动车的电池是exercising?头从关节处断了,即使手术后,她也不可能再走路了)”可汽车最昂贵的部件。由此可以推断,作者提到手机电池的Let me have a look.问题是是为了强调电动汽车的电池带来的令人烦忧的问M:Be my guest,Stephanie.M:I wear it all day.every day.I even wear it when I'm知,医生的话意味着祖母几乎不可能康复,故选A。Text 7sleeping.W:Now,Keiko,how long did you live in America for?W:Wow,that's impressive.Isn't ituncomfortable?25.B解析:细节理解题.根据文章第三段1 don't want t033.D解析:细节理解题。根据第二段可知,“百万英里电池计题。故选B。live anymore,nothing is left now.(我不想再话下去了,现M:I lived there from 2011 to 2016.M:No.not at all.在什么都没有了,)”可知,她遭受了如此多的痛苦,以至于划”引起了很多制造商的兴趣,都在研究开发更先进电池W:That's a long time.What was it like when you came backM.You should.I really like mine.There are many differentW:Maybe I should get one.在当时她是没有希望的。故选B。故选D.to Japan?M:It was quite difficult because I looked like Japanese andkinds you can choose from.They're expensive,but I think26.B解析:推理判断题.根据文章第四段“she stopped34.C解析:推理判断题。文章第三段中提到汽车电池的问题complaining completely.Instead,she would say I am在于电池寿命的缩短;下文提到百万英里电池的真正意义obviously I am Japanese but I acted a little bit differentthey're worth the money.alright and I will start walking soon to water my plants.在于,技术的先进使处理这些问题成为可能:由此可以推断from other people.For example,there's no hug betweenHave you heard of the Golden Rule?The great ChineseText 10完全不再抱怨了。相反,她会说:‘我很好,我很快就会开始,作者认为开发百万英里电池的重点是解决电池寿命缩短friends.Those little things in daily life shocked me a littlephilosopher Confucius taught this principle.It is a very走着给我的植物浇水。')”和第五段内容可知,在病魔面前35.A解析:推理判断题。根据文章最后一段中提到“Battery的因素。故选C。bit.important and well-known idea.The rule says not to do奶奶是个很坚强的人。故选B。W:Have you got used to that culture now?27.D解析:推理判断题。根据最后一段中“The doctor wastechnology is improving all the time...If that day comes,theM:Yes.I think it's one of the good things about Japaneseanything toother people that you would not want them to do totables would have been turned.From being the first part ofcultures and Japanese people because they really do respectyou.It is a very simple yet deep truth.Confucius possessed ashocked when watching her walking!(看她走路,医生感到很震惊。)”可知,医生很惊讶奶奶能康复,据此排除A、B两a car to fail,its battery will have become the last.(电池技the other people's opinions,even with friends.They don'tlot of important wisdom like this.He encouraged many values项,文中没有提到其他老人,故排除C项。故选D。术一直在进步…如果那一天到来,局势就会逆转。汽车take each other for granted so I'm getting used to it.like childrenrespecting elders,people respecting their电池将从第一个出现故障的部件变成最后一个出现故障的ancestors,and wives respecting husbands.He desired for these本文是一篇说明文。经过几周的封锁法国人比以往任何部件)”可以推断,作者认为汽车电池的未来是非常有前景Text 8W:Hello.My name is Christina.I'm just stopping by to bringmoral principles in people's lives and in the government of thecountry.He believed that people should develop their own时候都更渴望离这个今人室息的城市。但繁忙的交通也会的。故选A。you some cookies and to introduce myself.personal rules instead of simply memorizing rules of behavior to提醒人们这里每年夏天的另一个趋势。法国因抛弃宠物而荣第二节M:Hi,Christina.I'm Bryce.It's very nice to meet you.follow.He also had a thoughtful way of teaching.Instead of登欧洲冠军,举国上下的动物收客所就证明了这个独特而悲伤这是一篇说明文。文章介绍了人类打哈欠的现象,Please come in.presenting his ideas through arguments and reasoning,he的传统。36.C解析:上文“But why,exactly,do we yawn?(但是我们W:Sure.28.A解析:词义猜测题。根据文章第一段划线词前句“The到底为什么要打哈欠呢?)”是个问句,选项C“没有人确切M:Thank you for the cookies.Would you like something totaught his rules through personal examples.He himself studied地知道,但有许多理论”承接上文问句,引出下文答案。下drink?hard and sought truth,dreams and a perfect personality.InFrench have the unfortunate distinction of being theEuropean champions(冠军)for abandoning pets(不幸的文“One theory is that…(有一种理论认为…)”是答案之W:Water is fine.Thank you.short,Confucius aimed to establish a world of great harmony.For over two thousand years,his teachings and beliefs still have是,法国是欧洲抛弃宠物最多的国家)”和后句“Animal。选项中many theories和下文One theory相呼应。故M:Here you go.Take a seat.So,where were you livinga great effect on Chinese culture.Many other cultures aroundshelters up and down the country are evidence of this unique选C项before?the world have also been influenced to this day by theseand sad tradition.(全国各地的动物收容所就是这种独特而37.G解析:上文“One theory is that when we are bored orW:My husband and I were living in Nebraska,but he got a job悲哀传统的证据,)”可知,法国因抛弃宠物而荣登欧洲冠tired,we just don't breathe as deeply as we usually do.out here,so that's why we moved.I've never been to theimportant moral teachings.军,因为宠物对他们的夏季旅行来说太麻烦了。所以一种理论认为,当我们感到无聊或疲惫时,我们不会像时West Coast before.I love Washington so far.第二部分阅读理解cumbersome为“麻烦的”之意。故选A,那样深呼吸.)”说明我们疲惫时呼吸变浅了,选项G“按照M:I've been in Washington for ten years now.I was born in第一节A29.B解析:细节理解题。根据文章第二段最后一句“The这个理论,我们的身体吸人的氧气减少是因为我们的呼吸Texas and came out here for college.I've stayed ever since.变慢了”是对这一理论作进一步科学解释。上文“One本文是一篇应用文。主要讲迷的是夏季志愿者项目的要excuses they typically give are that they're going onholiday,having a baby,moving house,or they have a newtheory'”和选项中“This theory”相呼应。下文“Therefore,W:What do you do for work?M:I'm a computer programmer.It's a good job,but my real求以及参加活动的好处。partner with allergies...(他们给出的借口通常是要去度yawning helps us bring more oxygen into the blood andpassion in life is making furniture.2L.A解析:细节理解题。根据文章第一段“Once selectedmove more carbon dioxide out of the blood..(因此,打呵欠W:That's interesting.I do a lot of painting in my spare timeinto the program,Volunteens receive 2 days of training on假、生孩子、搬家,或者新伴侣有过敏症…)”可知,法国人遗弃宠物给出的借口是各种各样的。故选B。是一种我们无法真正控制的行为,以帮助我们控制我们的the first weekend of May,2021.”志愿者一旦入选该项目,30.B解析:细节理解题。文章第一段说宠物被遗弃是因为它氧气和二氧化碳水.)”和选项G是因果关系。故选Galthough I'm a banker during the day.将在2021年5月的第一个周末接受两天的培训。可知志们成了夏天外出旅行的法国人的“cumbersome'”,举国上下项Text 9愿者可以在五月一号和二号参加培训。故选A。W:What are you wearing?22.C解析:细节理解题。根据文章小标题“Important的宠物避难所就是证据;第三段“For shelters like this one,.38.F解析:上文“..but other studies have shown thatM:A Fitbit.It's a watch that helps me keep track of mybreathing more oxygen does not make us yawn less.(...requirements'"下的“And they are supposed to know wellit is the busiest time of the year...with 60%of thes但其他研究表明,呼吸更多的氧气并不会减少我们打哈欠health.W:How accurate do you think it actually is?about various animals and their living habits..”他们应该很incidents occurring over the summer..(60%的抛弃宠物事件了解各种动物和它们的生活惯。可知申请这个项目申请发生在夏季:最后一段又说夏天法国酒店额外收取宠物费的次数。)”说明呼吸更多氧气不会减少打哈欠的次数,选项M:I'm not sure.I read a study recently that said the Fitbit's甚至禁止携带宠物入住,)”可知,夏季是宠物避难所最繁忙F“同样地,呼吸更多的二氧化碳也不会增加打哈欠的次数”heart rate monitor doesn't do a great job at measuring your人应该对动物有很好的了解。故选C。与上文对应,说明打哈欠的次数不会因为呼吸氧气、二氧化heartbeat during physical activity.It gives a higher reading23.A解析:推理判断题。根据文章最后一段可知,本段主要的季节。故选B。31,A解析:推理判断题。根据第五段可知,饲养宠物就如人碳的多少发生变化。故选F项。说的是对志愿者有利的方面,是为了鼓励青少年成为志愿39.D解析:上文“Now what?(现在怎么办?)"是问句,选项Dthan it should.者。故应选A。们对待新款手机一样,当一款手机过时的时候,人们就会换W:Oh,I thought it would have been the other way around“另一种理论认为打哈欠会拉伸肺和肺组织”承接问句,给出B新款的手机,作者以手机作为类比,来说明法国人遗弃宠物M:Me too.Of course,Fitbit was very upset by the study and另一种答案。下文“Stretching and yawning may be a way to这是一篇记叙文。文章主要讲述了租母在摔倒受伤后,被的一个原因。故选A。said it wasn't true英语第40页英语第39页
本文标签: