佩佩教育·2024年普通高校招生统一考试 湖南10月高三联考卷英语答案

佩佩教育·2024年普通高校招生统一考试 湖南10月高三联考卷英语答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

全围®0所名接单元测试示范老教学札记C.Retirement Homes.D.Habitat for Humanity.23.What do the four projects have in common?A.No previous experience is needed.B.A gift for speeches is quite necessary.C.They aim at helping both the old and the young.D.Participants should apply for the positions online.【答案与解析】本文主要介绍了四个社区服务项目,为志愿者提供了多种选择。2L.C根据Retirement Homes介绍中的第1句可知,参加Retirement Homes的志愿者需要有创新精神和渝悦他人的品质。22.D根据Habitat for Humanity介绍中的第2句可知,该项目中有为女性培养建筑技能的活动。23.A根据第1段第2句可知,这些项目都不要求参与者有经验。BMy best friend travelled to stay with my family last weekend.When she arrived,she wentstraight to the kitchen and,without asking,ate some dried fruit.She wasn't being rude.I knewshe would do this.We've known each other for almost 20 years.She can eat anything she wantsfrom my kitchen.Indeed,I bought her favorite fruits and snacks that morning.Our long weekend together was simple.I was recovering from surgery and couldn't go toshopping malls.We passed the time running errands(做杂事),but there was never a quiet mo-ment.We've lived in different cities for almost a decade.Reunions demand conversation.Our personalities are matched,to be sure,and a shared history is indescribably(难以形容地)valuable.We were competitors at high school before bonding.Then we discovered many intereststhat we had in common.Our friendship developed itself quickly.We stayed companions and suppor-ted each other through law school and through our first jobs.Ours is a friendship for the ages.There is something special about friends who know everything about you.They are rare.Theyhave seen your bright lights of achievements,the depths of desperation and the boring routine ofthe in-between.It's special to unpack feelings without wasting time filling in the blanks.As mylong weekend shows,with such friends we don't have to“do”,but we simply have to“be”.Wedrop the act,the performance,the public version of ourselves.The special friendships are thosewhich never fail to delight us,whose continuation is worth the extra effort,despite distance anddifference in our separate lives.I had the very great joy of this reminder last weekend.I'm lucky tohave found this friend,and to see a future where her companionship remains.Being together is perfection.24.What can we learn about the author and her best friend from paragraph 2?A.They talked constantly about their lives.B.They enjoyed running around.C.They had a noisy weekend.D.They quarreled at times.25.What does the author appreciate about the friendship mentioned in the text?A.They remind each other not to waste timeB.They're comfortable with being themselves.C.They're best friends despite different hobbies.【23新教材·DY·英语-YLB-选择性必修第二册-QG】45
本文标签: 佩佩答案