衡水名师卷·2023-2024学年度高三分科检测提分卷 英语(一)试题正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、衡水名师卷2024年高三分科综合测试卷英语
2、衡水名师卷2023-2024学年度高三分科检测提分卷
3、衡水名师卷·2024年高三分科综合测试卷 151靶向提升
4、2024衡水名师卷英语
5、衡水名师卷2024年调研卷全国三卷英语
6、衡水名师卷2024高三分科综合
7、2023-2024衡水名师卷高三分科综合测试卷
8、衡水名师卷系列丛书2023-2024英语
9、衡水名师卷信息卷答案2024全国三卷英语
10、衡水名师卷 2024年高考押题卷(一)1英语试题
试题)
全国@0所名楫单元测试示范卷教学札记owners.So when communicating with our dogs we have to pay attention not only to what we are sayingbut also to our posture and movement,"Dror advised."If we want to train our dogs to pay attention onlyto our words,we should try to limit those additional signals (as much as possible."32.What is the purpose of the study?A.To find out if dogs can understand object names.B.To train dogs to learn new words.C.To explore why dogs are so interested in toys.D.To improve dogs'attention to their owners'signals.33.What does paragraph 3 mainly tell us about dogs?A.Many dogs passed the word test.B.Dogs always have good eyesight.C.Many dogs have a gift for words learning.D.Most dogs understand our instructions by watching us.34.What does the underlined word "identify"in paragraph 4 probably mean?A.Register.B.Recognize.C.Relate.D.Contact.35.What does Dror advise the dog trainers to do?A.Avoid giving dogs visual signals.B.Give dogs food when they behave well.C.Add actions when dogs behave badly.D.Ask dog experts for suggestions.【答案与解析】本文主要介绍了一项关于狗能否听懂主人的话的研究。32.A根据第1段最后一句可知,该研究的目的是探讨狗能否听懂玩具的名称。33.D根据第3段第2句可知,大多数狗通过观察主人来听懂指令。34.B根据第4段可知,在实验中,狗被要求辨别名称。35.A根据文章最后一句可知,为了让狗听懂主人所说的话,DrOr建议主人训练它们时避免给它们视觉信号。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。There is an English saying:Laughter is the best medicine.36 Now,doctors have to beginto look into laughter and effects it has on the human body.37Tests were carried out to study the effects of laughter on the body.People watched funnyfilms while doctors checked their hearts,blood pressure,breathing and muscles.It was found thatlaughter has similar effects to physics exercise.38 It also works several groups of muscles inthe face,the stomach and even the feet.If laughter exercises body,it must be helpful.Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the effect of pain on thebody.In one experiment,doctors produced pain in groups of students who listened to different ra-dio programs.The group that tolerated (the pain for the longest time was those who lis-tened to a funny program.39 When people laugh,the brain produces a kind of chemicalswhich makes them relax.40 There they help to improve their patients'condition by encouraging them to laugh.They have found that even if their patients do not really feel like laughing,making them smile isenough to produce helpful effects similar to those caused by laughter.A.Laughter can make people wiser.B.In the past,few people took the saying seriously.C.It increases blood pressure,the heart beating and breathing.【23新教材·DY·英语-WYB-必修第一册-QG】79