万友·2023-2024学年上学期 英语九年级教学评价一英语答案
万友·2023-2024学年上学期 英语九年级教学评价一英语答案正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、万友试卷2024九年级英语
2、2023-2024万友测试卷九年级上册英语期中
3、2024年九年级英语万唯答案
4、2023-2024英语学评九上人教版
5、九年级英语教学与评估1答案2024
6、2023-2024英语学评九年级上册
7、万友试卷2024九年级
8、万友测试卷九年级上册2023-2024
9、2023-2024九年级英语万唯试题研究
10、万友试卷2024九年级第三次月考英语
教学全国©0所名校单元测试示范卷札记C.They provide too many options.D.They should lead the fashion.26.What is paragraph 5 mainly about?A.Why Living Loudly was originally started.B.How Living Loudly makes shirts appealingC.What Murray-Doffo plans to do in the future.D.Where Murray-Doffo got the inspiration of her shirts.27.Which word can be used to describe Murray-Doffo?A.Patient.B.Generous.C.Creative.D.Humorous.【答案与解析】一次空手而归的购物经历让Murray-Doffo意识到男童服装行业对男童不友好,因此她决定成立自已的服饰公司,试图改变该行业存在的不足。24.D根据第l,2段可知,Murray-Doffo在购物时找不到适合四岁儿子穿的衣服,只好空手而归。25.A根据第3段可知,她认为服装行业给男童传递出错误的信息:男童的衣着不如女童的重要。由此推出,她认为对于男童来说,服装也是件要紧的事。26.B第5段从用料、包装、随附的花种子等方面说明,Living Loudly用各种创新的方式使得其生产的服装有吸引为。27.C根据第4段和末段的innovative等词可推断出她有创造力。CDespite their surprisingly intelligent design,flowers occasionally suffer a breakdown.A blos-som might get broken by wind or crushed by a falling branch.A passing animal may check to seeif it's worth eating.Sometimes,a stalk may become so overburdened with blossoms,andit breaks.But,according to a new study published in the journal New Phytologist,a plant's real geniusmay be how it tolerates loss and hardship-and eventually perseveres.In fact,they're so good at itthat you may be surprised just how often flowers break down."Mechanical accidents happen to plants fairly often and can,in some cases,stop the plantfrom being able to attract pollinating (insects,said the study's lead author Scott Arm-bruster,an ecology professor at the University of Portsmouth.So how does a flower right itself when it's injured?To find out,Armbruster and his col-league,Nathan Muchhala from the University of Missouri,looked at 23 native and cultivatedflower species from several continents.They found an astonishing rapid response system to justabout any kind of disaster.The most resilient flowers were snapdragons,orchids and sweet peas-flowers considered bi-laterally symmetrical(对称的),meaning their left and right sides look alike,.When they'reknocked out of balance-say by a human foot,they move quickly to right the ship.Armbrusterand Muchhala noted that the plants moved their flowers and,if necessary,even moved an entirestalk with flowers to regain their symmetry.Also they felt amazed at how the symmetrical plantsbent and twisted their healthy leaves to fully enjoy the sunshine."What we found,in a casual sample of plants,was that bilaterally symmetrical flowers wereable to use up to four methods of restoring their chances of being pollinated almost to pre-injurylevels,said Armbruster.Indeed,though flowers are easily broken,they know a thing or two about fighting disasters.It's a lesson they may even pass on to humans-if we care to listen to the wisdom of flowers.28.What can we learn from paragraph 1?A.Accidents happen even in the flower world.12【23新教材·DY·英语-R-选择性必修第二册-G DONG】
本文标签: