金科大联考·2023-2024学年高二上学期9月月考(24057B)英语答案核对

金科大联考·2023-2024学年高二上学期9月月考(24057B)英语答案核对正在持续更新,目前2024届最新高考模拟示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024金科大联考12月
    2、2024到2024学年金科大联考高32月质量检测
    3、20242024学年金科大联考
    4、2023-2024金科大联考官网答案
    5、2023-2024金科大联考英语试卷
    6、2023-2024金科大联考高三12月质量检测英语
    7、2023-2024学年金科大联考高三3月
    8、金科大联考2024年高三3月
    9、金科大联考高三5月质量检测2024
    10、20242024金科大联考高三十月质量检测
One possible version:Daddy says,"The branch broke so slowly and lowered me softly down."He points to where thelow-hanging branch used to connect to the tree and laughs uneasily.Nainai is worried.Daddy givesa thumbs-up.“T'm good.”He hands me a lychee.“A special gift from Family Tree.”I'm nervous totaste the lychee,but I don't want to make Daddy sad.I take the lychee's ugly skin off and look at thesoft fruit before I eat.Then I try it.The lychee sure tastes sweet.Daddy leans against the tree,"Do you like it now you've tasted it?"Instead of answering,I takeanother lychee from a box.This time,Daddy laughs at me."Family Tree's got a few surprises up inher branches,but she always grows good lychees."I smile as I eat my second lychee.Then I touchour tree softly like Daddy does as if I finally understand the meaning of family."Delicious lychees,Family Tree."部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一学本文是应用文。文章介绍了四个夏令营。21.A。理解具体信息。根据Summer Discovery介绍内容中的It's open to students from 14to18 years old.Prices are from $4,800 to around $8,800.This camp made the top 50 list for best pre-college camps可知,想要参加大学预科夏令营的青少年可以选择Summer Discovery,费用在4,800到8,800美元之间。22.D。理解具体信息。根据Cedar Lodge介绍内容中的This camp offers general outdooractivities and also has a wonderful horseback riding program.This camp is good at helping kidslearn riding and other skills可知,Cedar Lodge组织户外活动,并开展骑马的相关项目,帮助孩子学会骑马的技能。23.D。理解具体信息。根据Michigan Tech Youth Programs介绍内容中的Over70 courseshelp pre-teens and teens learn about different fields through hands-on,classroom,and in-the-fieldexperiences Courses include writing,photography,robotics,engineering,outdoor adventures,and many more可知,Michigan Tech Youth Programs会提供不同领域的课程。B篇主题语境:人与自我一生活本文是记叙文。因为具有乐器天赋,手风琴成了作者儿时的伴侣。但是由于经济原因,作者不得不将其变卖。多年后作者的父亲病重,于是他决定为父亲演奏,不曾想手风琴失而复得。24.A。推断。根据第二段中的Needing money to support my education,I placed an ad and founda buyer for my accordion可知,作者将手风琴变卖是因为要负担自己的学费,即作者需要钱。25.D。推断。根据第三段中的bring that happiness to him myself可知,当有乐手来疗养院演奏时,父亲都会很开心,所以作者也想亲自为父亲演奏,让父亲展开笑颜。26.D。理解具体信息。根据第四段中的I realized that the accordion I was looking at was notLIKE the instrument I used to have,.it was THE instrument I used to have可知,作者发现售货员放在柜台的手风琴正是他年少时曾使用过的那架。再结合最后一段父亲的回答可知,作者买回来的正是他曾经使用过的那架手风琴。27.C。理解具体信息。根据最后一段父亲的回答Of course,.Lenny!It's your accordion可知,
本文标签: 金科大联考答案